Logo

X

FOTO Xiaomi najavljuje Xiaomi proljetni tjedan 2022

Svi Xiaomi fanovi imat će priliku pronaći nevjerojatne ponude i pridružiti se brojnim aktivnostima u Xiaomi trgovinama od kojih je jedna i u osječkoj Portanovi

Xiaomi, globalni tehnološki lider, najavio je početak Xiaomi proljetnog tjedna tijekom kojega će se održati puno aktivnosti diljem Xiaomi CEE&Nordics regije. Hrvatska se pridružila proslavi Xiaomi proljetnog tjedna kako bi korisnicima omogućila izvrsne popuste i jedinstveno iskustvo.

Xiaomi proljetni tjedan u Hrvatskoj će trajati od 18. do 30. travnja 2022.

Popusti i proizvodi
Svi Xiaomi fanovi imat će priliku pronaći nevjerojatne ponude i pridružiti se brojnim aktivnostima u Xiaomi trgovinama. Tijekom Xiaomi proljetnog tjedna korisnici će moći kupiti pametne telefone i druge proizvode tvrtke po posebnim cijenama u sklopu sljedećih prodajnih kanala:

https://mi.hr/

https://mobis.hr/

https://www.sancta-domenica.hr/

https://www.ekupi.hr/

https://www.links.hr/hr/

Xiaomi 11T Pro bit će dostupan na 25% popusta (s 5.299 HRK na 3.999 HRK).

Xiaomi 11T bit će dostupan na 30% popusta (s 4.299 HRK na 2.999 HRK)

Xiaomi 11 Lite 5G NE bit će dostupan na 20% popusta (s 3.099 HRK na 2.479 HRK).

Uz kupnju Redmi Note 11 Pro+ 5G pametnog telefona, kupci će na poklon dobiti Redmi Buds 3 Lite za 3.499 HRK.

O kompaniji Xiaomi 

Xiaomi Corporation osnovan je u travnju 2010. i uvršten na Hong Kong Stock Exchange 9. srpnja 2018. (1810.HK). Xiaomi je kompanija za potrošačku elektroniku i proizvodnju pametnih uređaja s pametnim telefonima i pametnim hardverom povezanim IoT platformom.

Xiaomi kontinuirano slijedi inovacije, visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu učinkovitost. Kompanija neumorno gradi nevjerojatne proizvode po pristupačnim cijenama kako bi svima u svijetu omogućila da uživaju u boljem standardu putem inovativnih tehnologija.

Xiaomi je jedna od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju pametnih telefona. Tržišni udio tvrtke u isporukama pametnih telefona u drugom tromjesečju 2021. svrstava Xiaomi na drugo mjesto u svijetu. Tvrtka je također uspostavila vodeću svjetsku potrošačku platformu AIoT (AI+IoT), sa više od 400 milijuna pametnih uređaja povezanih na svoju platformu (isključivši pametne telefone i prijenosna računala) do 30. rujna 2021. Xiaomi proizvodi prisutni su u više od 100 zemalja i regija širom svijeta. U kolovozu 2021. tvrtka se po treći put našla na listi Fortune Global 500, na 338. mjestu, što je 84 mjesta više u odnosu na 2020.

Xiaomi je sastavni dio indeksa Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index i Hang Seng China 50 Index. Za više informacija o Xiaomi Corporation, postjetite https://blog.mi.com/en/.