Logo

X

Facebook Spotted: Čiji oglas je ‘pobjednički’?

Viralni hitovi se vrte oko vjenčanja... :D

Jedan, bez sumnje, nesvakidašnji i neobičan oglas na Facebook stranici Spotted: Osijek-Slavonija postao je viralan. U trenu je prikupio više od tisuću lajkova i 700 komentara, a prenijeli su ga i mediji diljem Hrvatske – piše OsijekNEWS.hr.

Niste vidjeli o čemu je riječ?

Sigurni smo kako se sad brojne buduće mladenke pitaju je li riječ upravo o njima i sprema li se baš njoj ‘spačka’ na taj, najljepši dan. Važno je napomenuti kako su dali i ‘update’ u komentaru rekavši kako je osoba pronađena!

Čeka se nastavak, rekli su potom komentatori, a čak su i oni zabrinuti pokleknuli pred potencijalnom sapunicom koja će se odigrati…

Komentari su bili podijeljeni, mnogi su osuđivali ideju pojedinca jer nije u redu upropastiti nekom taj veliki dan zbog neslane šale… ‘Nekom bi moglo srce stati’, ‘svećenik neće nastaviti vjenčanje, morat će se sve ponovno’ – neki su od komentara.

Ovdje priča o ‘Spottedu’ i vjenčanjima ne staje!

Nije prvi put da se na navedenoj Facebook stranici traže pratnje za vjenčanje, ali ovaj oglas nam je ‘zapao’ za oko upravo jer ga je pojedinac napisao tijekom ove ‘afere vjenčanje’ na stranici, ali je jasno postavio i uvjete.

Kako kaže, prošli put mu je i Šprajc htio pomoći, ali ništa. Hoće li ovaj put imati više sreće? Traži pratnje za čak troje svatova! Svejedno mu je hoće li to biti iste ili različite djevojke, a nudi im i haljinu, manikuru – ma što god zatrebaju…

Hoće li velikodušan pojedinac naći svoju izabranicu (ili pak više njih)?

I koji od dva oglasa je po vama pobjednički?