Logo

X

Evo prilika za posao! Prijavite se!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

McDonald’s iz Slavonskog Broda traži nove članove svog tima! Zapošljava  radnika/cu za rad u restoranu. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, kao i fleksibilno radno vrijeme te mogućnost osobnog rasta. Ako do sada niste dobivali božićnice i regres, kod ovog poslodavca to je obećanje koje se ispunjava. Jesmo li Vam dali dovoljno razloga za prijavu?

Clickattack d.o.o., mobilna oglašivačka mreža je mobile-first, end-to-end platforma za brendove, agencije i medije. Proširuje svoj kreativni tim i zapošljava Digital Marketing Specialista (m/ž) u Zagrebu i Osijeku. Želiš li dobiti neprocjenjivo radno iskustvo koje će ti osigurati zanimanje budućnosti? Na pravom si oglasu! Tvoj posao imat će izravan utjecaj na uspjeh tvrtke kroz planiranje i implementaciju SEO/SEM internih strategija, kao i strategija za klijente. Provjeri koja znanja trebaš i apliciraj na vrijeme.

Fianona d.o.o. traži kuharicu (m/ž) za pravljenje talijanskih jela. Potrebno je da ste kvalificirani za ovu vrstu posla, a rad možete obavljati na teritoriju cijele Hrvatske. Kliknite na link za više info.

Szintetika zapošljava djelatnika na poziciji: Sales Representative (m/ž) za posao u Hrvatskoj i Sloveniji. Ukoliko ste ambiciozni ekstrovert, koji voli raditi s ljudima, napredovati u biznisu i ostvarivati prodajne ‘golove’, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti i aplicirajte na vrijeme.

Lajos 2014 j.d.o.o., mlada firma koja se bavi prodajom i montažom ALU i PVC stolarije, zapošljava montera ALU i PVC stolarije (m/ž) za rad na području Hrvatske i EU. Traže se ozbiljni i marljivi djelatnici kako bi se nastavilo uspješno širenje firme. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo, srednja stručna sprema, kao i poznavanje rada s alatima koji se koriste u poslovima montaže. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem brze prijave. 

West Alpine d.o.o. zapošljava mehatroničare/ke za održavanje, popravak i rješavanje problema sa strojevima. Ako ste završili srednju školu, znate njemački jezik, imate vozačku dozvolu B kategorije i uz to godinu dana radnog iskustva, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto. Provjerite detalje i prijavite se na vrijeme.

Genericon Pharma d.o.o., dinamična austrijska farmaceutska tvrtka s dugom i bogatom tradicijom, zapošljava više stručnih suradnika u promociji lijekova (m/ž) za područje Dalmacije i Slavonije. Nudi vam se rad u malom, ambicioznom i kreativnom timu te kontinuirano usavršavanje, službeni automobil, mobitel i laptop. Prijavite se.

Bredent Medical d.o.o. ima raspisan natječaj za prodajnog predstavnika za dentalne proizvode (m/ž), na području cijele Hrvatske. Traži se djelatnik koji ima jednogodišnje iskustvo u prodaji (minimalno), koga krasi kreativnost i odgovornost prema poslu te ima razvijene organizacijske sposobnosti i samostalnost u izvršenju zadataka. Provjerite preostale uvjete i pravovremeno kliknite na brzu prijavu.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava električara (m/ž) na području Hrvatske (rad na terenu). Za ovaj posao trebate SSS (elektro smjer), godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačku dozvolu B kategorije. Ukoliko ste zainteresirani, prijavite se u svega nekoliko klikova.

Energos d.o.o. poduzeće osnovano 2006. godine s glavnom djelatnošću izvođenja elektroinstalacijskih radova na stambenim, industrijskim te poslovnim objektima, zbog povećanog opsega poslovanja zapošljava 30 elekstroinstalatera (m/ž). Čitanje projektne dokumentacije, polaganje instalacijskih cijevi, kanala i kabela te ugradnja i spajanje razdvodnih kanala, poslovi su koje imate ‘u malom prstu’? Vas se traži! Plaća je u rasponu od 6 000 kn do 10 000  kn, pa se prijavite brzom prijavom.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

FOTO: Pixabay