Logo

X

Donna Vekić pobjedila amerikanku Sloane Stephens i ušla u drugo kolo Wimbledona

Neizmjernu sreću zbog pobjede Donna je objavila na svojem Facebook profilu gdje se, uz video s meča, zahvaljuje fanovima na podršci.

Sutra u 11:00 po lokalnom vremenu Velike Britanije (i u 12:00 po našem) Donna Vekić odigrat će meč protiv šveđanke Rebecce Peterson, dugogodišnje poznate tenisačice koja ljubav prema tenisu vuče od oca, također tenisača estonskog podrijetla. Imala je brojne pobjede posebice u Estoniji, ali i diljem svijeta. Pobjeda 2015. u Rio de Janeiru (WTA),  osigurala joj je veliku značajku u karijeri.

DONNA VEKIĆ
Unatoč konkurentici, u našu Donnu ni najmanje ne sumnjamo posebice nakon jučerašnjeg ”razbijanja” amerikanke Sloane Stephens koja je 4. igračica u svijetu! Ta pobjeda osigurala joj je ulazak u prvo kolo Wimbledonea, a vjerujemo da je ovaj uspjeh tek početak. Neizmjernu sreću zbog pobjede Donna je objavila na svojem Facebook profilu gdje se, uz video s meča, zahvaljuje fanovima na podršci. ”Hvala vam svima što ste podijelili ovaj divan trenutak u mojoj karijeri!! Idemo dalje! 💪” – navela je uz Facebook objavu. 

Mi bez sumnje, vjerujemo Donni da ide dalje i nastavljamo dijeliti trenutke njezine karijere! Iako u pobjedu vjerujemo, nestrpljivi smo oko sutrašnjeg meča. Kakav rezultat vi prognozirate? 🙂

Foto i video izvor: Facebook