Logo

X

Dobili ste otkaz ili tražite novi posao? Hitno je potrebno više od 250 osoba

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 20 poslodavaca koji trenutno traže radnike.

Stambena izgradnja d.o.o. iz Slavonskog Broda zapošljava čak 5 zidara (m/ž) za terenski posao na području cijele Hrvatske. Kandidati moraju imati minimalno 10 godina radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz. Rok prijave na ovaj natječaj je 09.07. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Agro Monting d.o.o. planira zaposliti 2 radnika na montaži (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Nova Gradiška. Novozaposlene osobe bavit će se montažom i demontažom gotovih elemenata i metalnih konstrukcija. Radno iskustvo nije potrebno. Detalje ovog natječaja, otvorenog do 01.07. možete pronaći na poveznici.

Lenos d.o.o. iz Slavonskog Broda traži čak 5 bravara – cjevara (m/ž) za terenski rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Poslodavac osigurava smještaj, prijevoz i terenski dodatak. Poznavanje njemačkog jezika je poželjno, ali nije uvjet. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 01.07.

Poduzeće Hlad Usluge zapošljava čak 200 radnika u proizvodnji (m/ž) za rad na proizvodnoj liniji za preradu svježe višnje u pogonu u Slavonskom Brodu te za berbu višnje i posluživanje stroja za berbu višnje u voćnjaku u Šušnjevcima. Glavni uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Radno iskustvo se ne očekuje. Rok prijave je 07.07. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poznati trgovački lanac Offertissima traži 4 blagajnika (m/ž) za rad u trgovini u Pleternici. Poslodavac očekuje da imate minimalno 3 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Osim toga morate imati završenu trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za primanje i usluživanje kupaca, slaganje robe te za brigu o urednosti prodajnog prostora. Kliknite na link za više detalja.

Pekarska obrtnička radnja Gradska Pekara traži prodavača (m/ž) pekarskih proizvoda u Požegi. Bit ćete zaduženi za proizvodnju i prodaju kruha te drugih pekarskih proizvoda. Glavni uvjet za zapošljavanje je 1 godina radnog iskustva. Ako ste zainteresirani, kliknite na poveznicu.

Poduzeće Slašćak iz općine Ivankovo planira zaposliti čak 30 berača šampinjona (m/ž). Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Prijaviti se možete do 30.06. Za više detalja kliknite ovdje.

Obrt PRObilanc iz Vukovara zapošljava na poziciji traktorist – ratar (m/ž). Morate imati iskustvo u provedbi agrotehničkih mjera. Kliknite na link kako bi saznali više.

Tensit.com iz Vukovara traži knjigovođu (m/ž) s minimalno tri godine radnog iskustva. Očekuje se poznavanje rada u aplikacijama Synesis i Pantheon te samostalnost u radu. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnike (m/ž) za rad u korisničkoj podršci u Varaždinu i Osijeku. Kandidati moraju znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Prijavite se na sljedećem linku. Natječaj je otvoren do 30.06.

Obiteljski dom Sunce iz Osijeka traži njegovatelja (m/ž) za brigu i skrb o starim i nemoćnim osobama. Poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 4.000 kuna. Očekuje se da imate minimalno pola godine radnog iskustva. Prijave na ovaj natječaj se zaprimaju do 14.07. Zainteresirani ste? Kliknite na poveznicu.

Presoflex Gradnja d.o.o. zapošljava čak 3 zidara (m/ž), 3 tesara (m/ž) i 3 armirača (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok prijave 26.06. Radno iskustvo nije potrebno, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje za dodatne detalje.

Milasta j.d.o.o. iz Osijeka traži kuhara (m/ž) za pripremu hrane u restoranu. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Očekuje se završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Zainteresirani ste? Prijaviti se možete do 30.06. Sve detalje o načinu prijave možete pronaći na linku.

Dječji vrtić Zeko iz općine Kneževi Vinogradi zapošljava odgojitelja predškolske djece (m/ž). Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Nudi se ugovor na neodređeno. Morate dostaviti uvjerenje da se protiv vas ne vodi kazneni postupak te uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za ovo radno mjesto. Za više informacija kliknite ovdje.

Vukoje Trans zapošljava 2 vozača teretnih vozila (m/ž). Novozaposlene osobe bit će zadužene za prijevoz robe za vrijeme žetve na području Baranje. Očekuje se da imate položen vozački ispit C i E kategorije. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 30.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

T-MS traži čak 2 prodavača naftnih derivata (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Čepin. Očekuje se srednjoškolsko obrazovanje, a radno iskustvo nije potrebno. Svoje prijave možete slati do 30.06. Detalje ovog natječaja možete pronaći na poveznici.

Skoiva j.d.o.o. traži kuhara (m/ž) za rad u naselju Zlatna Greda. Poslodavac očekuje da imate minimalno 2 godine radnog iskustva te položen vozački ispit B kategorije. Zainteresirani ste? Sve detalje ovog natječaja, otvorenog do 30.06. možete pronaći na linku.

Ugostiteljski obrt City Food zapošljava pizza majstora (m/ž) u Osijeku. Nakon probnog roka nudi se ugovor na neodređeno. Poslodavac očekuje da imate minimalno 2 godine radnog iskustva. Rok prijave je 05.07. Kliknite ovdje za više informacija.

Poduzeće Transcom WorldWide traži čak 16 agenta u službi za korisnike (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Poslodavac nudi atraktivnu plaću uz motivirajuće mjesečne bonuse. Prijaviti se možete do 05.07. Ovaj i ostale natječaje ovog poslodavca možete pronaći na linku.

Ljekarna Sokač-Osmak iz Našica traži magistra farmacije (m/ž) s odobrenjem za samostalan rad u Hrvatskoj. Iskustvo nije potrebno. Nudi se ugovor na neodređeno, a osigurava se i smještaj. Prijaviti se možete do 30.09. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: pixabay