Logo

X

Deset novih poslova! Pogledajte i prijavite se

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

e-Kolektor d.o.o., kompanija specijalizirana za gospodarenje otpadom, zapošljava 5 izvršitelja na radnoj poziciji: radnik u centru za gospodarenje otpadom (m/ž), za rad u Osijeku. Na ovom poslu očekuje vas sortiranje neopasnog otpada (plastična, papirna ambalaža) u centru za gospodarenje otpadom. Prethodno iskustvo nije potrebno, pa se jednostavno prijavite klikom na brzu prijavu.

Osilovac d.o.o. zapošljava šefa ratarske proizvodnje i tehničkih poslova (m/ž) te tehnologa ratarstva (m/ž) u mjestu Feričanci. Ova tvrtka ima dugu tradiciju poljodjelske proizvodnje na pustari grofovske obitelji Mihalović, smještenoj u srcu Slavonske ravnice. Tvrtka posluje od davne 1954. godine te kontinuirano ulaže u snažan tim i nove tehnologije. U cilju jačanja profesionalnog tima traže se oni koji žele perspektivan i izazovan posao, uz stalnu mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Ako ste vi ta ili taj, provjerite natječaje i prijavite se na željeni na vrijeme.

Manpower za klijenta – Suton grupu, zapošljava regionalnog komercijalista u grafičkoj industriji (m/ž) za terenski rad unutar županije. Ako imate 5 godina iskustva u grafičkoj branši ili marketinško – dizajnerskim poslovima, na tragu ste da budete idealni kandidat za ovo radno mjesto. Provjerite na linku što se od kvalifikacija još traži…

Kuhada d.o.o., web & hosting & marketing agencija s desetogodišnjim iskustvom, pojačava svoj peteročlani tim i zapošljava site buildera/web developera (m/ž). Mjesto rada je prema mjestu stanovanja, a traženi kandidat treba biti sposoban samostalno raditi na projektima i učiti nove tehnologije. Posao se primarno svodi na izradu i postavljanje web trgovina i web stranica. Jesmo li vas dovoljno motivirali na prijavu? Mislimo da jesmo…

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

International Outsourcing Services d.o.o. zapošljava čistačicu (m/ž) za čišćenje poslovnih prostora u Osijeku. Iskustvo nije uvjet za prijavu, pa predlažemo da detalje pogledate u oglasu za posao i prijavite se do 14.04.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava SOS predstavnika (m/ž) u Osijeku. Ako vas krasi motiviranost i pozitivan stav, odgovorni ste i komunikativni, a veseli vas rad s kolegama na terenu, provjerite detalje, možda se baš vas traži…

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava agenta u timu prodajne akitvnosti (m/ž) u Osijeku. Opis posla uključuje aktivnu prodaju telekomunikacijskih usluga, odgovore na korisničke upite i zahtjeve, odrađivanje dnevnih zadataka dodijeljenih od strane voditelja tima te brojne druge…Prijavite se.

Cammeo, zbog širenja poslovanja, zapošljava vozača taxi vozila (m/ž) u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima, Našicama. Posao zahtjeva visoku razinu komunikativnosti, spremnost na timski rad, poznavanje grada i okolice u kojoj se vozi, srednju stručnu spremu (minimalno). Odabranog kandidata očekuju stimulacije kroz bonuse, kao i stručno usavršavanje. Provjerite više detalja na linku

LPP S.A., vodeći modni poljski brend, zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku (i u brojnim drugim gradovima). Ako imate iskustvo u tekstilnoj industriji, kao i interes za modu, a krase vas izvrsne komunikacijske vještine, nastavite čitati ovaj oglas… Glavni su uvjeti za prijavu usmjerenost na kupca i rezultate, komunikativnost te marljivost. Za ljubitelje mode, ovo je prilika koja se ne propušta – prijavite se.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.