Logo

X

Davor Bilman jučer u našem gradu predstavio svoj ”Skener osobnosti”

Svi posjetitelji dobro su se zabavili, nasmijali i educirali na Ekonomskom fakultetu u Osijeku uz Davora Bilmana... - piše OsijekNews.hr

Jučer je u našem gradu, na Ekonomskom fakultetu gostovao Davor Bilman – piše OsijekNews.hr 

Davora, vjerujemo svi znate, ponajviše kao člana žirija popularne zabavne emisije ”Supertalent”.

Osim što je član žirija, g. Bilman je i licencirani trener (predavač) za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga.

Bilman je jučer zabavio, nasmijao, ali i educirao studente i sve zainteresirane posjetitelje koji kažu – večer za pamćenje!

Na predavanju pod nazivom “Tajni začin uspjeha”, predstavio je ”Skener osobnosti by Davor Bilman”, jedinstvenu metodu prepoznavanja ljudske osobnosti prema raznim kriterijima koja s 95-postotnom točnošću može odmah odrediti nečiji tip osobnosti te na temelju toga pokazati čime bismo se zapravo trebali baviti, odnosno kako na najbolji način iskoristiti svoju osobnost.

Knjiga ”Skener osobnosti by Davor Bilman” premijerno je izašla proteklog tjedna, a Davor ju je u Osijeku predstavio.

Koje su naše stvarne kvalitete, a koja su naša ograničenja? Radite li posao koji doista volite? Osjećate li se kao riba u vodi na svom poslu? – Bilman je odgovorio na ta, a i brojna druga pitanja vezana uz ljudske osobnosti.

Naučili smo puno i ostali iznenađeni rezultatom naših karakteristika – dakako, pozitivno! Sve što smo naučili služit će nam i u poslu, ali i u privatnim odnosima. Pri tom, Davor je sve to predstavio na smiješan i zabavan način! – rekli su nam studenti.

Od četiri boje – plava, crvena, zelena i žuta, svatko od nas ima jednu temeljnu koja opisuje naše karakteristike.

Davor Bilman ih je sve opisao na kreativan, zanimljiv i smiješan način, a na kraju je stavio sliku članova žirija iz ”Supertalenta” i posjetitelje priupitao što misle, tko bi bio koja boja po osobnosti, hmm, zanimljivo!

Što vi mislite? 🙂 I koja ste vi boja?

FOTO: Osijek NEWS