Logo

X

Dan filozofije u Klubu mladih Lonac

Radionica će se održati 20. studenog s početkom u 9:00 sati u prostorima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (American Corner)

Povodom Svjetskog dana filozofije i u sklopu Globalnog tjedna obrazovanja, Klub mladih Lonac organizira zanimljiva filozofska događanja: Filozofske radionice za mlade i filozofski cafe.

Ove godine možete sudjelovati u radionici pod nazivom „Zašto (ne) volimo vukove?“ koju će voditi sveučilišni profesor Bruno Ćurko. Radionica će se održati 20. studenog s početkom u 9:00 sati u prostorima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (American Corner). Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionicu putem e-mail adrese klubmladih.lonac@gmail.com. Broj prijavljenih je ograničen zbog epidemiološke situacije.

Isti dan u večernjim satima planiran je Filozofski cafe u vodstvu Zorana Kojčića. Radi se o neformalnoj filozofskoj praksi u kojoj se od sudionika ne zahtijeva predznanje u filozofiji, a raspravlja se o temi koju sami sudionici izaberu.

Na društvenim stranicama Kluba mladih Lonac možete saznati više informacija o lokaciji i točnom vremenu održavanja Filozofskog cafe-a.