Logo

X

Bodovima s Pannonian Challengea na OI u Tokiju!

Ove godine je Pannonian dobio mogućnost prikupljanja bodova za Olimpijske igre u Tokiju 2020. :)

Ovogodišnje, 20. izdanje Pannonian Challengea održat će se od 5. do 9. lipnja u skate parku u blizini Kopike i na njemu će sudionici BMX freestyle discipline moći prikupljati bodove za Olimpijske igre u Tokiju 2020.

Ove godine je Pannonian Challenge postalo međunarodno natjecanje C1 kategorije i time dobilo članstvo u UCI federaciji i mogućnost prikupljanja bodova za Olimpijske igre u Tokiju 2020. što je izuzetno veliki korak za ovaj festival.

“S ulaskom u UCI federaciju stigla nam je prilika da podignemo cijelo događanje na višu razinu. Kao što mnogi zasigurno već znaju, sljedeće godine u Tokiju će se po prvi put natjecati i vozači BMX-a i skatea i ponosni smo što će Pannonian Challenge postati dio sportske povijesti. Svake godine u Osijeku okupljamo odličnu ekipu, a ovog lipnja očekujemo i dolazak najboljih svjetskih vozača i brojnih reprezentacija. Za sada već imamo najavljen dolazak reprezentacija iz Velike Britanije, Rusije i Mađarske, a broj prijavljenih raste što nam jamči najveći Pannonian Challenge do sada”, kazao je za Hinu voditelj projekta Pannonian Challenge Jurica Barać, piše Nacionalniportal.hr prenoseći Hina-u.

FOTO: Youtube screenshot