Logo

X

Bizaran trend: Želite li izgledati poput svog kućnog ljubimca?

Servis iz Kyota izrađuje masku u veličini lica vlasnika s umjetnim krznom u boji ljubimca i svim ostalim detaljima

Rijeka, 23.03.2019 – Sportski kinološki klub Rijeka u suradnji sa Hrvatskim kinološkim savezom,a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke organizirao je međunarodnu izložbu pasa CACIB u Centru Zamet.U dva izložbena dana na izloženo je više od 1750 pasa,od 171 pasmine koje je su ocjenjivali međunarodni kinološki suci iz Kanade,SAD-a,Irske,Švedske,Belgije,Rusije i Hrvatrske.
foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

Nerijetko vlasnici i njihovi kućni ljubimci nalikuju jedni drugima, a često imaju i iste “frizure”. Japanci odnedavno vlasnicima nude izradu maski po uzoru na njihove ljubimce – piše Nacionalniportal.hr prenoseći Hina-u.

Za jednu takvu masku morat ćete izdvojiti 2600 dolara, no ona će biti vrlo realistična.

Servis iz Kyota smatra da je to mala cijena u odnosu na zadovoljstvo vlasnika. Zlobnici bi dodali i da je riječ o maloj cijeni u odnosu na noćnu moru koju ćete prirediti prijateljima.

Vlasnici ljubimaca jednostavno moraju poslati fotografiju svoje voljene životinje na e-mail servisa koji vodi Shindo Rinka.

Zaposlenici potom izrađuju masku u veličini lica vlasnika s umjetnim krznom u boji ljubimca i svim ostalim detaljima.

Rina kaže da većinom dobiva fotografije pasa i mačaka, no ima i neobičnijih zahtjeva, poput onog za izradom maske orangutana.

(Hina)

foto: HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik