Logo

X

Aktualne vijesti s tržišta rada!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

IGH, vodeća tvrtka u regiji u području pružanja usluga u građevinarstvu – projektiranju, stručnom nadzoru, savjetovanju te ispitivanju, dodatno zapošljava.  Traži projektanta eksperta (m/ž) u Osijeku te u drugim hrvatskim gradovima i u inozemstvu. Ukoliko imate VSS građevinske struke – smjer prometnica, minimalno 10 godina radnog iskustva, 5 godina iskustva na poziciji odgovornog projektanta te ovlaštenje Hrvatske komore inženjera građevinarstva, ne propustite prijavu na ovaj natječaj. Unaprijedite karijeru u tvrtki koja ima dugogodišnje iskustvo na najvećim projektima u Hrvatskoj te na tržištima BiH, Srbije, Kosova, Crne Gore, Albanije, Gruzije, Slovenije, Italije i Rusije. Prijave traju do 12.05., požurite s uređivanjem životopisa…

Agroprojekt Grupa d.o.o., zbog povećanog obujma posla traži radnika u proizvodnji i na montaži metalnih konstrukcija i strojeva (m/ž). Mjesto rada je Osječko-baranjska županija, a plaća koju možete očekivati u rasponu je od  7 000 kn do 8 000 kn. Prijavu možete izvršiti klikom na istaknuti gumb ‘brza prijava’.

Noel d.o.o. traži vozača (m/ž) C i E kategorije, za vožnju tegljača s poluprikolicom po lokacijama u Hrvatskoj i u Sloveniji. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, a možete očekivati plaću u rasponu od 6 500 kn do 9 000 kn. Za više informacija provjerite link.

Hands on Server Support d.o.o. u Rijeci zapošljava na 3 pozicije. Traže se Customer Service Representative (m/ž), Linux Support Technician (m/ž) i Project Management Assistant (m/ž) . Touch Support tvrtka je sa sjedištem u SAD-u koja je strateški partner raznim tehnološkim tvrtkama. Članovi ovog tima podržavaju širok raspon tehnologija, uključujući Linux, Windows poslužitelje, razne Cloud platforme i SaaS. Detaljnije o ponuđenim radnim mjestima možete doznati klikom na link. Mjesto rada su Osijek, Rijeka, Zagreb.

Vijci Kranjec, moderna tvrtka i jedan od najznačajnijih distributera vijčane robe, pričvrsne i spojne tehnike te ovjesnih sustava za Republiku Hrvatsku, proširuje svoj tim. Zapošljava terenskog komercijalista (m/ž) u Osijeku, Slavonskom Brodu i brojnim drugim gradovima diljem Hrvatske. Posebne pogodnosti poslodavca, poput  fleksibilnog radnog vremena, N1 vozila, mobitela, laptopa, pokrivenih troškova i edukacija, zasigurno su odličan mamac za klik na oglas i prijavu. Sretno.

Cammeo Franšiza d.o.o. zapošljava taksi vozača (m/ž) u Osijeku, Đakovu, Vinkovcima i Našicama. Troškovi za najam vozila, održavanje i gorivo, na teret su poslodavca, a on vam također nudi i subvencije za organizaciju smještaja. Vožnja se zaprima putem call centra i aplikacije, pa ukoliko ste ‘zagrizli’ za ovaj natječaj, kliknite na link za više informacija i prijavite se u roku.

Gromela Centar d.o.o. zapošljava dva djelatnika na poziciji: Dipl. ing. građevinarstva (m/ž) koji imaju položeni stručni ispit, s upisom u imenik licenciranih voditelja gradilišta. Svi su poslovi vezani za visokogradnju i u skladu su sa zakonskom regulativom. Rad se obavlja na terenu i u uredu. Ukoliko ste zainteresirani detalje možete provjeriti na linku.

LPP S.A., poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Osijeku. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

Adria Oil d.o.o., respektabilna tvrtka iz područja maloprodaje i veleprodaje naftnih derivata, zapošljava trgovca-blagajnika (m/ž) u Osječko-baranjskoj županiji. Očekuje vas prodaja goriva i trgovačke robe kupcima, a rad u motivirajućem i korektnom okruženju, uredna i stabilna primanja, kao i ugovor na neodređeno vrijeme, samo su dodatni motivi za klik i prijavu.

Dekra za svog klijenta zapošljava više radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a očekuju vas pomoćni poslovi u pogonu, sudjelovanje u procesu proizvodnje, pripremanje, vaganje i paletiranje sirovine u proizvodnji. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu, a sve ostale bitne detalje doznajte na linku.

Za dodatne poslove iz Osječko-baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: Pixabay (ilustracija)