Logo

X

17. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih

Inventum kao stalna regionalna izložba, na krajnjem istoku Hrvatske afirmirao se kroz godine u nezaobilaznu promociju inovacija, autora, gotovih proizvoda, inovativnih i kreativnih rješenja, kao i tehničkog stvaralaštva svih uzrasta

U organizaciji Udruge inovatora Tesla Ilok u svečanoj dvorani Princeps u Iloku, 31. ožujka i 1. travnja 2023. održan je dvodnevni 17. međunarodni sajam inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih. Sajam se održao uz suorganizaciju Grada Iloka i Hrvatske zajednice inovatora uz potporu Vukovarsko – srijemske županije, te sponzora i donatora.

Inventum kao stalna regionalna izložba, na krajnjem istoku Hrvatske afirmirao se kroz godine u nezaobilaznu promociju inovacija, autora, gotovih proizvoda, inovativnih i kreativnih rješenja, kao i tehničkog stvaralaštva svih uzrasta te maturalnih radova u svim poljima i nezaobilaznog gospodarstva u svim segmentima od industrije do poljoprivrede, što je i primarni cilj poticanje, povećanje tržišnog i gospodarskog rasta, a prvenstveno za razvoj ruralnih krajeva.

Više pročitajte ovdje