Logo

X

1. sajam Obiteljskih Poljoprivrednih Gospodarstava

Na sajmu će sudjelovati 32 izlagača koji će uz degustacije, prezentacije i prodaju svojih proizvoda nastojati udovoljiti svačijem ukusu

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek u suradnji sa Studentskim zborom FAZOS i ALUMNI Udrugom bivših studenata i prijatelja Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku organizira „1. sajam Obiteljskih Poljoprivrednih Gospodarstava“ sadašnjih i bivših studenata Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Datum održavanja sajma je 22.05.2019. u vremenu od 9:00 do 15:00 sati u multimedijalnom studentskom središtu u prizemlju Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Vladimira Preloga 1, Osijek. Cilj sajma je PREZENTACIJA i PRODAJA proizvoda OPG-ova, prvenstveno naših sadašnjih i bivših studenata te zaposlenika, ukoliko imaju svoj OPG, a koji se bave bilo kojim vidom poljoprivredne proizvodnje i prisutni su na tržištu.

Također, u okviru sajma planiramo prezentirati djelatnost i usluge našeg fakulteta koje nudimo na tržištu. Sajmom nastojimo pokriti što veći broj grana poljoprivrede: stočarstvo, mljekarstvo, ratarstvo, povrćarstvo, cvjećarstvo, začinsko bilje, pčelarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, vinarstvo, agroturizam i sve ostalo što je u domeni našeg fakulteta, odnosno same poljoprivredne proizvodnje te prerade i finalizacije proizvoda.

U okviru sajma organizirati će se nekoliko kratkih, 5 minutnih prezentacija prisutnih izlagača koji će predstaviti svoju djelatnost i usluge. Svečano otvaranje započinje u 9:00 a prodajne i prezentacijske aktivnosti traju do 15:00.

U 13:00 održat će se interaktivni okrugli stol na temu: „Distribucija proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na europsko tržište“. Na sajmu će sudjelovati 32 izlagača koji će uz degustacije, prezentacije i prodaju svojih proizvoda nastojati udovoljiti svačijem ukusu.