Logo

X

Zahvala na donaciji JPVP Osijek

Gospodin Ivan Pavelić iz Austrije donirao je već nekoliko puta osječkim vatrogascima vrijedan i koristan alat

Lijepo priopćenje stiže nam iz JPVP Grada Osijeka u kojem se zahvaljuju  gospodinu Ivanu Paveliću, dobrom duhu osječkih vatrogasaca, koji je još davne 2011. godine na  portalu osječkih vatrogasaca vidio kako su rezali prsten pilom za željezo (neadekvatnim i nesigurnim alatom)te se odmah iz Austrije javio našim vatrogascima i ponudio se da potraži i donira alat za sigurno rezanje prstena.

U vrlo krakom vremenu svoju želju za pomoći vatrogascima, a i građanima kojim treba pomoć rezanjem prstena, taj naum je i ostvario.

“Do nedavno smo nebrojeno puta rezali razno prstenje dok nam se taj alat nije istrošio i postao neupotrebljiv. Pošto na našem tržištu nema kvalitetnog i adekvatnog alata opet smo se obratili čovjeku velikog srca i dobrotvoru gospodinu Ivanu da nas uputi gdje je kupio prethodni alat, ali njegova dobrota nema kraja nego nam je odmah poslao drugu pilicu za naš stari alat. Ubrzo nam se javio i rekao da ne želi stati na tome nego da traži još kvalitetniji i bolji alat koji je i našao na američkom tržištu te ga kupio i donirao našoj postrojbi” ističu iz JPVP.

Kada su upoznali gospodina Ivana i razgovarali s njim saznali su da se on bavi i izradom Rubikove kocke za slijepe osobe.

“Ovim putem se još jednom zahvaljujemo čovjeku velikog srca i našem prijatelju i velikom dobrotvoru gospodinu Ivanu Paveliću” naglasili su Vatrogasci JPVP Grada Osijeka.