Logo

X

Valentinovo kod poznatih

Mišljenja oko Valentinova su podijeljena, ali bilo kako bilo, na društvenim mrežama su gotovo svi obilježili ovaj dan...

Neki ovaj dan obožavaju i slave ‘na sva zvona’, dok se drugi zgražavaju na samu pomisao Valentinova i jednostavno im smeta to što je Dan zaljubljenih toliko komercijaliziran.

Mišljenja su podijeljena, ali bilo kako bilo, na društvenim mrežama su gotovo svi obilježili ovaj dan. Evo kako su ga proveli poznati – piše Nacionalniportal.hr.

Katarina Baban

Nerijetko ističe kako nije zaljubljena, a unatoč tome što se slikala u vjenčanici, udavati se kaže, ne planira skoro. Ipak, ima i ona svoju ljubav, a to je more… Valentinovo je, dakle, provela toplo, na obali, radivši ono što najviše voli i uživajući u plavetnilu, dok su svi drugi u crvenilu boja… 🙂 Bitno je voljeti, nije bitno što/koga!

Petra Kurtela

Poznatoj glumici koju pamtimo još iz ‘Zabranjene ljubavi’, a koja je svoj glumački put započela upravo na Umjetničkoj akademiji u Osijeku je bilo pak vrlo veselo – ona je jučer ljubila čak tri frajera! 😉 Jučer je bila i premijera nove predstave ‘Who the fu*k is Biba’ i kako je napisala na Instagramu – ”jedva čeka da nas sve zezne na Valentinovo”.  Što je to učinila?

Maja Šuput

Maja je cvijeće dobila još u ponoć i rekla kako ‘ide po protokolu’ … Što ju je još dočekalo u nastavku dana? Nije objavila, ali možemo samo zamisliti o kakvim iznenađenjima je riječ… 🙂

Indira Levak

Ona dobro zna kako ljubav ide kroz želudac… A i kako svoje najdraže treba ljubiti i paziti svaki dan, ne samo na Valentinovo 🙂

Miroslav Škoro

Nema veze što je Valentinovo, Miroslav zna da posao čeka bilo koji dan u godini. Ipak, ljubav je podijelio sa svojom vjernom publikom u velikoj koncertnoj dvorani ‘Lisinski’ i to drugu večer za redom! Sudeći po Instagramu, dobre atmosfere i lude zabave nije nedostajalo. Svi koji su odlučili Valentinovo provesti uz našeg Slavonca, nisu se pokajali – bilo da su išli u paru ili pak ‘solo’.