Logo

X

Uskrsni korzo u Belom Manastiru

Uskrsni korzo posebnu će čar dobiti u večernjim satima, kada će ga obasjati stotine žarulja

U organizaciji Turističke zajednice Baranje, uz pomoć Grada Belog Manastira, od 29. ožujka do 5. travnja na belomanastirskom središnjem trgu bit će održan ”Uskrsni korzo”.

Riječ je o svojevrsnoj šetnici na Trgu slobode koji će biti ukrašen pisanicama i instalacijama od slame (zečevi, kokoši…). Uskrsni korzo posebnu će čar dobiti u večernjim satima, kada će ga obasjati stotine žarulja. Uz ugodnu šetnju, prolaznici će moći uživati u prigodnoj glazbi, budući da će duž cijelog korza biti postavljeni zvučnici.

“Pozivamo sve da prošetaju korzom i naprave pokoju fotku, jer će tri najkreativnije biti nagrađene bogatim paketima lokalnih OPG-ova. Informacije o nagradama uskoro potražite na našim društvenim mrežama Visit Baranja (Facebook i Instagram). Nadamo se da ćemo u ove tmurne dane, bez uobičajenih manifestacija na koje smo već godinama navikli, ”Uskrsnim korzom” barem na trenutak razveseliti prolaznike i dočarati im pravi uskrsni ugođaj. Vidimo se 29. ožujka na Trgu slobode u Belom Manastiru”, poručili su iz TZ Baranje.

Foto: TZ Baranja