Logo

X

Uskoro kružni tok i na križanju Trpimirove s Vukovarskom

Izvođač radova u vrijednosti od 2.497.547,73 kn je tvrtka Osijek-Koteks

Izvođač radova u vrijednosti od 2.497.547,73 kn je tvrtka Osijek-Koteks, započinju sredinom travnja, a Ugovorom planirani završetak je za 90 radnih dana. Osim rekonstrukcije kolničke konstrukcije, riješit će se i odvodnja, a na gradilištu će svakodnevno biti uključeni i predstavnici javnopravnih tijela kako bi se, ukoliko za to bude bilo potrebe, izmjestile i zamijenile instalacije u što kraćem roku, a promet se odvijao uz što manje poteškoća i zastoja – piše osijek.hr.

– Dosadašnjim rekonstrukcijama Trpimirove ulice – od izgradnje nadvožnjaka, preko kružnih tokova kod dvorane Gradski vrt, na križanju s Gackom i na križanju s Drinskom, malim križnim tokom na ulazu u Sjenjak te završetkom ovih 300 m prometnice dobivamo moderan i funkcionalan južni ulaz u grad Osijek.- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.

Završetkom ovog dijela Trpimirove ne završavaju radovi na rekonstrukciji ove ulice, kako je najavio gradonačelnik Ivan Vrkić.
-Imamo i ekskluzivu! Uskoro nastavljamo s izgradnjom još jednog kružnog toka i to na križanju Trpimirove s Vukovarskom, a nećemo stati dok ne završimo rekonstrukciju cijele Trpimirove sve do Drave i mosta dr. Franje Tuđmana, čime će biti trajno riješen ovaj ulaz u grad. – poručio je gradonačelnik Ivan Vrkić.

 

Foto: Službeni portal Grada Osijeka