Logo

X

Tražite posao? Donosimo novitete iz posao.hr “kuhinje”

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ključne odgovornosti na poslu su izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa u SAP-u, praćenje stanja skladišta, izrada različitih izvješća i analiza u SAP-u i ostalo. Rok prijave je 20.4. Prijavite se.

Expert d.o.o. zapošljava arhitekta (m/ž) u Našicama. Rok prijave je 13.4. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i zvanje diplomiranog inženjera arhitekture (m/ž). Posao se sastoji od izrade idejnih rješenja i glavnih projekata, izrade 3D vizualizacija i prezentacija investitorima. Prijavite se.

Energos d.o.o. zapošljava električare (m/ž). Traži se više izvršitelja. Prijave su otvorene do 19.4. Posao se obavlja na području Osijeka i bliže okolice. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalno zaposlenje i odlične uvjete rada. Detalje pronađite ovdje.

Gedžić gradnja traži pojačanje na pozicijama: pomoćni građevinski radnik (m/ž) i zidar (m/ž) u Đakovu. Traži se više osoba za rad. Rok prijave je 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Detalje o poslovima pronađite ovdje.

Multigradnja j.d.o.o. zapošljava pomoćnog keramičara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme. Osiguran je smještaj na terenu, topli obrok i prijevoz. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac zapošljava liječnika specijalista (m/ž) i liječnika specijalista psihijatrije (m/ž). Mjesto rada je Šumetlica. Rok prijave je 20.4. Nudi se samački smještaj. Potrebno je zvanje doktori/ ica medice specijalist/ ica odgovarajuće specijalizacije, znanje engleskog jezika i znanje rada na računalu. Detalje provjerite ovdje.

Medicinsko – biokemijski labaratorij zapošljava labaratorijskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Uvjet za zaposlenje je položen državni stručni ispit. Rok prijave je 12.4. Više na linku.

Sokol Brod d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž) i vodoinstalatera (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 3.5. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Elda d.o.o. zapošljava komercijalista prodaje (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 14.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od svih aktivnosti vezanih za prodaju, izrade poslovnog plana prodaje, pripremanja baze kupaca i slanja ponuda i ostalo. Provjerite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)