Logo

X

Traže se radnici! Otvorena nova radna mjesta

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu poslova

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tekstilpromet d.d. traži prodavača (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema ekonomskog, trgovačkog ili tekstilnog smjera, godinu dana iskustva u poslovima prodaje, ljubav prema modi i praćenje modnih trendova, poznavanje MS Office paketa i ostalo. Poslodavac nudi popust za zaposlenike i stimulativna mjesečna primanja. Aplicirajte.

Emmezeta zapošljava na pozicijama skladištar (m/ž), službenik u odjelu reklamacija (m/ž), blagajnik (m/ž), dekorater (m/ž) i prodavač (m/ž). Lokacije rada su Osijek i Slavonski Brod, a prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlične međuljudske odnose te priliku za osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se.

Zubak Grupa d.o.o. zapošljava automehaničara/ automehatroničara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 13.3. Potrebna je srednja stručna sprema zvanja automehaničar/ automehatroničar (m/ž), poželjno je radno iskustvo na istim poslovima, komunikativnost te sklonost timskom radu. Prednost donosi položen majstorski ispit. Prijavite se putem linka.

NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Glavne odgovornosti su komunikacija s domaćim i inozemnim partnerima i operaterima, pregovaranje i dogovaranje komercijalnih i tehničkih uvjeta posla, dokumentiranje dogovorenh uvjeta i ostalo. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u radu. Traže se izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Prijavite se ovdje.

Europa 92 d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Slavonskom Brodu. Glavni zadaci su savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć pri odabiru, provođenje tehnika aktivne prodaje, praćenje vlastitih i timskih rezultata na dnevnoj/ tjednoj bazi i slično. Prednost donosi poznavanje aktivne prodaje u tekstilu. Očekuje se ljubaznost i usmjerenost na potrebe kupca, pouzdanost, dinamičnost, odlične komunikacijske i prodajne vještine. Prijavite se najkasnije do 12.3. putem linka.

Boxmark Leather zapošljava u Gornjoj Vrbi na pozicijama šivač (m/ž) i radnik u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž). Rok prijave je 18.3. Mogu se javiti i osobe bez radnog iskustva koje su odradile stručnu praksu za navedena zanimanja. Aplicirajte.

Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. zapošljava u Novoj Gradiški na pozicijama stručni suradnik za eu projekte (m/ž), glodač na cnc stroju (m/ž) i tokar na cnc stroju (m/ž). Rok prijave je 2.4. Potrebna je godina dana radnog iskustva. Prijavite se ovdje.

Ljekarne Fićković traže magistra farmacije (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 31.3. Radno iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Hotel kralj Tomislav zapošljava recepcionara (m/ž) u Novoj Gradiški. Posao obuhvaća prijavu i odjavu gostiju te izdavanje računa. Potrebna je srednja stručna sprema. Prijavite se najkasnije do 14.3. Detalje potražite na linku.

Gradnja Kupina traži pomoćnog građevinskog radnika (m/ž) u Vukovaru. Rok prijave je 20.3. Posao se sastoji od pomoćnih poslova u građevinskoj djelatnosti visokogradnje. Rad se obavlja na području Vukovarsko – srijemske i Osječko – baranjske županije. Potražite više ovdje.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)