Logo

X

Tradicionalna FFOS-ova biciklijada

Ove godine organizira se u znak podrške nacionalnoj kampanji za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom I ja želim čitati

U petak, 24. svibnja 2019., održat će se tradicionalna FFOS-ova biciklijada koja se ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom I ja želim čitati. Organizator  biciklijade je Filozofski fakultet Osijek u suradnji s Klubom studenata informacijskih znanosti Libros, Centrom za kulturu Čepin – Knjižnica, Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek, Društvom knjižničara Slavonije, Baranje i Srijema, te osječkim ogrankom Hrvatskoga čitateljskog društva.

Okupljanje sudionika, uz kratak popratni program, počinje u 9:30 sati u dvorištu Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Polazak je planiran za 10 sati, a povratak je predviđen oko 12.30. U okviru biciklijade predviđen je kraći program i obilazak novouređene čepinske narodne knjižnice.

Sudjelovanje na biciklijadi potrebno je prijaviti na e-mail bibliocikliranjeos@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, te dob sudionika. Za one sudionike koji nemaju vlastiti bicikl osiguran je određeni broj besplatnih bicikala (obvezno u prijavi navesti da je potreban bicikl). Za sudionike mlađe od 16 godina obvezno je nošenje zaštitne kacige.

 

U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa!