Logo

X

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ustanova za zdravstvenu njegu Katica Milišić Zečević zapošljava na poziciji medicinska sestra ili medicinski tehničar (m/ž). Mjesto rada je Belišće. Prijave su otvorene do 16.4. Posao obuhvaća medicinsku skrb i njegu. Uvjeti su završena medicinska srednja škola, položen stručni ispit te odobrenje za samostalan rad. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Bra.Pag zapošljava šivača (m/ž) u Antunovcu. Prijave su otvorene do 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac osigurava prijevoz. Posao se sastoji od šivanja odjevnih predmeta od trikotaže na industrijskim šivaćim strojevima. Potražite kako ostvariti prijavu ovdje.

Stribor oprema traži bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Bilje. Rok prijave je 8.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od varenja i montaže. Poželjno je radno iskustvo na odgovarajućim poslovima. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

Staklo-dom d.o.o. zapošljava radnika u pvc proizvodnji (m/ž), rukovoditelja cnc strojem (m/ž), roletara (m/ž), majstora u izradi aluminijske bravarije (m/ž), građevinskog tehničara (m/ž) i inženjera graditeljstva (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Rok prijave je 31.3. Više na linku.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava radnika na vanjskom čišćenju (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 24.3. Posao obuhvaća rad na čišćenju vanjskih površina, održavanju hortikulture i razvrstavanju otpada. Prijavite se.

Sintel d.o.o. traži računovođu (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 31.3. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od obrade i knjiženja dokumentacije, izvoda, ulaznih i izlaznih računa, blagajničkih poslova, obračuna i isplate plaća i ostalo. Provjerite detalje na linku.

Fasade Altus zapošljava fasadere (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Mjesto rada je Pakrac. Prijave su otvorene do 31.3. Sve detalje pronađite ovdje.

Kulić – invest traži krovopokrivača (m/ž) i automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Vinkovci. Potrebno je više osoba za rad s minimalno jednogodišnjim iskustvom. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Teleoptima d.o.o. zapošljava telefonsko – terenskog agenta (m/ž) u Vukovaru. Rok prijave je 26.3. Posao se sastoji od kontaktiranja postojećih i novih korisnika i prezentacije telekomunikacijskih proizvoda i usluga, ugovaranja prodajnih termina i prodaje, praćenja rada i rezultata prodaje. Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse. Više na linku.

Limrol traži limare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Ivankovo. Prijave su otvorene do 31.3. Posao se odnosi na rad na strojevima za profilaciju lima i rukovanje ručnim alatom. Detalje o prijavi potražite ovdje.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.