Logo

X

Top 10 novih prilika za posao

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ključne odgovornosti na poslu su izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa u SAP-u, praćenje stanja skladišta, izrada različitih izvješća i analiza u SAP-u i ostalo. Rok prijave je 20.4. Prijavite se.

NTH Mobile d.o.o. traži partner menadžera sa znanjem mađarskog jezika (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je poznavanje mađarskog i engleskog jezika u govoru i pismu, sistematičnost, analitičnost, organiziranost, temeljitost i preciznost u redu, izražene komunikacijske vještine i vještine pregovaranja. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

Palma d.o.o. zapošljava drvoprerađivačke radnike (m/ž) u mjestu Vladislavci. Rok prijave je 15.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od rada u primarnoj preradi drva. Potražite detalje na linku.

ZL Media d.o.o. traži električara (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 31.3. Traži se minimalno radno iskustvo od pola godine. Poželjno je predznanje na sličnim ili istim poslovima, ali nije uvjet. Očekuje se samostalnost i odgovornost u obavljanju poslova. Više o poslu pronađite ovdje.

Slavonija bus d.o.o. traži knjigovođu (m/ž) u mjestu Gornja Vrba. Rok prijave je 31.3. Potrebno je minimalno radno iskustvo od pola godine. Posao obuhvaća vođenje poslovnih knjiga, knjiženje računa, evidencije i slično. Provjerite detalje ovdje.

Agro monting d.o.o. zapošljava radnike na montaži (m/ž) u Novoj Gradiški. Potrebno je više osoba za rad. Traži se srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Rok prijave je 31.3. Potražite više na linku.

Ivan j.d.o.o. traži zidare (m/ž). Mjesto rada je Velika. Prijave su otvorene do 7.4. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Traži se iskustvo od tri godine. Potražite detalje ovdje.

Staklo – dom d.o.o. traži prodajnog predstavnika za Požegu (m/ž). Rok prijave je 31.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo od dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, izražene prezentacijske i prodajne vještine. Nudi se plaća od 9.000 kuna. Više na linku.

Fasade Altus j.d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž) u Pakracu. Rok prijave je 31.3. Potrebno je više osobi za rad. Traži se radno iskustvo od šest mjeseci i minimalno šest mjeseci radnog iskustva. Posao se sastoji od fasaderskih radova na pakračko – lipičkom području. Detalje pronađite ovdje.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash (ilustracija)