Logo

X

‘The Becharsi’ su imali zaista uzbudljiv vikend u Švicarskoj

Kuhali su čobanac i maskirali se... :)

Ivan Šebalj & The Bechars nekada su bili Bosutski bećari pa su promijenili ime i krenuli iz tambure u pop smjer. Slavonski su, vrlo poznati bend čije nastupe nerijetko možete gledati i u našem gradu, ali i okolici.

O njima se u medijima ‘brujilo’ kad su se dosjetili kako bi svirali na svadbama, ali ne onih na koje je većina navikla već na gay vjenčanjima.

Tad su fotografijom i opisom nasmijali cijelu Hrvatsku, a da ovi simpatični dečki neprestano uživaju u dobroj zabavi pokazuje i prethodni vikend, kad su objavama na Facebook profilu nasmijali stotine obožavatelja…

Zbog nastupa su, naime, otputovali u Zürich gdje su održali do sada neviđen, drugačiji i poseban koncert. Mislili smo da je popust na gay svadbe najveći hit, ali ovo! 

Slika govori više od tisuću riječi… 🙂 Osim toga, neizostavno je spomenuti kako ni na putovanju daleko od rodne zemlje nisu zaboravili na naše običaje i ostali su vjerni našem pravom, domaćem čobancu koji su sami napravili. ‘Nema čobanca dok mi ne uzmemo stvari u svoje ruke’ – napisao je Ivan.

Nema čobanca dok mi ne uzmemo stvari u svoje ruke 😌🇨🇭🇭🇷

Objavljuje Ivan Šebalj & The Bechars u Subota, 2. veljače 2019.

Objavljuje Ivan Šebalj & The BecharsPonedjeljak, 4. veljače 2019.

 

FOTO: Ivan Šebalj & The Bechars (Facebook)