Logo

X

Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović ponovno u Osijeku “Kako da učenje postane igra”

Kao specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti, dr. Rajović donosi jedinstven pristup u edukaciji, objašnjavajući zašto djeca nailaze na poteškoće u učenju i kako kroz igru možemo poticati njihov kognitivni razvoj, koncentraciju i kreativnost.

Dr. Ranko Rajović, ugledni stručnjak u području edukacije i razvoja djece, uskoro dolazi održati seminar u Osijeku pod nazivom “Kako da učenje postane igra”. Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika – od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece.

Seminari će se temeljiti na NTC sustavu učenja, inovativnom programu čiji je autor dr. Rajović, a koji je priznat od strane Ministarstva obrazovanja i implementiran u preko 20 europskih država. Kao specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti, dr. Rajović donosi jedinstven pristup u edukaciji, objašnjavajući zašto djeca nailaze na poteškoće u učenju i kako kroz igru možemo poticati njihov kognitivni razvoj, koncentraciju i kreativnost.

Seminar će obuhvatiti teme kao što su:

  • Razvoj mozga
  • Učestale greške roditelja u odgoju
  • Rana stimulacija
  • Razvoj matematičko-logičkog razmišljanja
  • Primjena NTC metodologije u domu, vrtiću ili školi

Ovo će biti prilika za sve zainteresirane da steknu dublje razumijevanje o fascinantnim aspektima dječjeg razvoja i kako ih najbolje podržati u njihovom obrazovanju i odgoju.

Seminari će se održati :

  • Osijek, Ekonomski fakultet, 26. travnja 2024. u 17 satii

Sudjelovanje na seminaru iznosi 45 eura, a ulaznice se mogu kupiti preko sustava ENTRIO.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i pridruže nam se na ovom izuzetnom događaju koji ima potencijal promijeniti način na koji pristupamo obrazovanju i odgoju naše djece.

FOTO: Renato Branđolica/Pro Sport