Logo

X

Susret ugode uz Vladimira Tintora

Poznati osječki turistički vodič će u Muzeju Slavonije ugostiti poznatog glumca Vladimira Tintora... :)

Pozivamo na “Susret ugode” u kojemu će poznati osječki turistički vodič Vlado Pest ugostiti glumca Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku gosp. Vladimira Tintora.

Susret ugode održat će se u subotu 9. veljače 2019., s početkom u 12:00 sati, u Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6.

Tintor je završio Akademiju umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Diplomskom monodramom sudjelovao na Festivalu monodrame i pantomime u Zemunu, nakon čega je igrao u kazalištima u Novom Sadu, Beogradu, Zrenjaninu i Somboru. 2006. godine dolazi u Zagreb na poziv Fremantle produkcije i dvije godine snima seriju ‘Zabranjena ljubav’. Usporedo s tim ne napušta svoju najveću ljubav – kazalište i radi u GK Komedija i &TD-u, kazalištu Ludens, kao i Tvornici Lutaka.

Vlado Pest je veliki zaljubljenik u priče grada Osijeka. Oduvijek tvrdi kako je Osijeku potrebno organizirati više različitih kulturnih događanja ne bi li naš grad postao prepoznatljiv i autentičan. Iz tog razloga gospodin Pest, u suradnji s Muzejom Slavonije, spaja sugovornike s raznolikim temama o gradu, kulturi i životu, u sklopu “Susreta ugode”. Događaj organizira “Udruga za poljepšavanje grada – moj Osijek” u suradnji s Muzejom Slavonije.

Ulaz na događaj je besplatan.

FOTO: Youtube screenshot