Logo

X

“Super izazov 22”: Besplatni online okvir nudi odgovore na sve što ste ikada željeli znati o biljnoj prehrani

Postanite super heroji/ne iz svoje kuhinje – prijavite se na izazov i naučite sve o biljnoj prehrani. 

Kakve veze ima prehrana i društvena pravda? Kako naša prehrana utječe na klimatske promjene? Što biljna prehrana može učiniti za naše zdravlje, ali i zdravlje našega Planeta – Zemlje? Kako napraviti vegansku sarmu?

Odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja, možete dobiti ako se prijavite na Super izazov 22 – hrvatsku inačicu popularnog međunarodnog izazova Challenge 22 kojeg je do sada isprobalo više od 500 tisuća ljudi diljem svijeta.

Sve što trebate učiniti je kliknuti na www.superizazov22.com i prijaviti se.

Od njegova pokretanja u Hrvatskoj, u kolovozu prošle godine, na izazov se prijavilo više od 1300 ljudi, a interes ne jenjava.
Novi (šesti) krug izazova počinje 22. ožujka, no ekipa u facebook grupi u kojoj se izazov odvija već se naveliko priprema, druži i razmjenjuje recepte, zato ne čekajte s prijavom.

Super Izazov 22 pokrenula je Udruga Pobjede, a koncipiran je tako da sudionicima/ama nudi besplatni online okvir za isprobati veganstvo tijekom 22 dana. Interaktivni je to program koji nudi jedinstvenu kombinaciju podrške u zatvorenoj i sigurnoj (facebook) grupi i osobnog mentorstva.
Uz iskusne mentore/ice, program nadgledaju certificirani nutricionisti/kinje koji/e sudionicima/ama daju prehrambene savjete.
Namijenjen je svima – od vegetarijanaca, preko onih koji tek razmišljaju o takvom životnom stilu, pa sve do vegana koji su željni isprobavanja novih recepata i upoznavanja novih zanimljivih ljudi.

Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu. Postanite super heroji/ne iz svoje kuhinje – prijavite se na izazov i naučite sve o biljnoj prehrani. 

Foto: Udruga Pobjede