Logo

X

Što pokloniti našim najdražima za Uskrs? Mi znamo!

Kako to već biva kad ste roditelj - i za Uskrs darivate djecu tj. kupujete igračke koje nosi zec :D

Uskrs je sve bliže. Jeste li već počeli s pripremama? Nekima se kuća, kako čujemo, već blista, a mi, da budemo iskreni, nismo ni krenuli… Ipak, o nečemu smo već mislili – riječ je o poklonima za najmilije!

Iako za Uskrs ne postoji tradicija darivanja kao za Božić, i to, dakako, nije poanta ovog velikog kršćanskog blagdana, tko se ne bi razveselio znaku pažnje? Ne moraju to biti ogromne stvari, ali mi ćemo vam predložiti nekolicinu ideja koje će zadovoljiti svačiji ukus – mlado, staro, muško, žensko…

Kako to već biva kad ste roditelj – i za Uskrs darivate djecu tj. kupujete igračke koje nosi zec 😀 Jer dan, dva nakon Uskrsa glavna tema u vrtiću i školi je “što si dobio za Uskrs”.

Svako dijete voli dobiti novu igračku. Ne postoji mališan koji ne iskazuje oduševljenje kada vidi nešto novo, a ni mi odrasli nismo puno drugačiji. Kada je riječ o igračkama, savjete za najbolje poklone kada su u pitanju vaši mališani pronađite na linku. 

Ukoliko ste već zaista ‘isparili’ s idejama za poklone, a ni situacija u novčaniku nije baš najbajnija – nikakav problem, vaš glavni saveznik bit će MojaAkcija.hr – objedinjuje sve – ‘od igle do lokomotive’, a cijene su najpovoljnije koje možete pronaći na tržištu!

PAMETNI SATOVI SU HIT!

Obožavaju ih apsolutno svi! Tinejdžeri, mladi, stari, muški, ženski … Nema što ovo ‘čudo’ ne može!  Sat omogućuje praćenje aktivnosti tijekom cijelog dana broji korake, kalorije i minute intenzivnog vježbanja i podsjeća vas kada je vrijeme za kretanje. Opremljen alatima za treniranje kao što su intervali, zvučni odzivnici i posebne aktivnosti za trčanje i hodanje. Prethodno učitani sportski profili za trčanje, trčanje u zatvorenom, biciklizam i aerobno vježbanje… Izbora na MojaAkcija.hr ima kao u priči, samo klik i naći ćete sat po vašoj mjeri i život će vam u trenu postati lakši – sat diše s vama, razmišlja s vama, radi s vama!

Praćenje aktivnosti djece – jeste li čuli za to?

Ovaj moderan vodootporan uređaj za praćenje aktivnosti motivira vašu djecu da budu u pokretu. Roditelji, nismo zaboravili na vas. Kompatibilna će se aplikacija najmlađima svidjeti zbog zabavne mobilne pustolovne igre s razinama koje se otključavaju, a vi je možete koristiti kako biste pratili broj koraka i minuta aktivnosti djece, kako biste im dodijelili zadatke i podijelili virtualne nagrade. Upravljajte svime sa svog mobilnog uređaja. Savršen za energične klince vívofit jr. odlikuje se udobnom, izdržljivom narukvicom u jednom komadu koju djeca mogu staviti i skinuti. Dostupna je u nekoliko zabavnih, živopisnih varijanti, a vaše je dijete može nositi za vrijeme odmora, na trening na bazen pa čak i u krevet. Baterija koju možete sami zamijeniti trajat će do godinu dana i ne trebate je puniti. Sat možete pronaći na linku.

KAVICA NA BALKONU, MMM!

Ukoliko nemate baš često naviku zajedno s vašom boljom polovicom ispijati kavicu – iznenadite ga/ju kavicom čim progleda, a popiti ju možete zajedno na balkonu ili pak u dvorištu jer je prava šteta ne iskoristiti ovo divno sunce koje nam je napokon osvanulo nakon duge zime, a svjež zrak odmah će vas razbuditi i bit ćete spremni za nove radne izazove (čak i ako morate raditi na blagdane…). Vaš saveznik u pripravljanju jutarnje kavice bit će aparat koji možete pronaći na linku. 

‘SAMO BUDI DOBAR I POKLONI MI CVIJET’

Koja žena ovo ne voli? Muškarci, s cvijetom nikada nećete pogriješiti! Buket, cvijeće u kaliću – svejedno je! Sitnica koja će uljepšati dan svakoj suprugi, djevojci, baki, tetki … Ne znate izabrati? Evo ponude… 🙂

KREATIVNE IDEJE ZA SVAČIJI UKUS

Kad smo spomenuli žene, ne možemo zaobići niti muškarce. Oni, obično, nisu baš neki ljubitelji cvijeća, ali ima i za njih izbora – koliko vam srce poželi! Što kažete na volan, ili pak mnogima ono najdraže, ‘playku’? Ni sa slušalicama nećete pogriješiti ukoliko je vaš muškarac strastveni ‘gejmer’ ili jednostavno ljubitelj glazbe.