Logo

X

Stiže Sportska zima na Sokolu s novim sadržajima za najmlađe!

Klizalište na osječkom Sokolu tek što je otvoreno, a već nam stiže prva najava za još jedno izdanje sportskog kampa za sve osječke vrtićarce i osnovnoškolce!

Iako još nisu tu, zimske praznike svi nestrpljivo iščekuju kada će se svi roditelji i djeca odmoriti  od vrtićkih i školskih obaveza. Svi znanju da je pravi odmor onaj pun zabave, druženja, igre i veselja, ali i učenja novih vještina, a upravo su to obilježja zimskog kampa na Sokolu.

Sportska zima na Sokolu zimski je kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5 u Osijeku).

Ovogodišnja Sportska zima na Sokolu je, uz već od prije odlično prihvaćene aktivnosti klizanja, gimnastike i plivanja, obogaćena sa nizom novih sadržaja poput:

  • osnova pružanja prve pomoći,
  • osnova samoobrane,
  • radionicom „Čime se hranimo?“ i sl.

Osim navedenog, unaprjeđen je i kreativni dio kampa na koji su dodane radionice „Gdje žive Eskimi“, „Izrada hranilice za ptice“, „I matematika može biti zabavna“ i druge. 

„Sportska zima na Sokolu već je tradicionalan zimski kamp za sve osječke mališane, no ono što nas posebno veseli ove godine, a ne sumnjamo da će se tomu obradovati i svi osječki mališani, je osvježenja programa Sportske zime na Sokolu sa nizom novih sadržaja koje nestrpljivo čekamo provoditi. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovaj kamp kao priliku da njihovi najdraži kvalitetno, zabavno, ali i edukativno provedu zimske praznike.“, izjavila je Ivana Maltašić ispred Centra Sokol.

Sportska zima na Sokolu provodi u dva termina:

  • TERMIN I: 26. – 30. prosinca 2022. godine
  • TERMIN II: 2. – 6. siječnja 2022. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci.

Prijava je moguća i to putem poveznice: https://forms.gle/Sh54negmmcHvWhVU8

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, sms).

Program_Sportska Zima Na Sokolu 2022-2023 by OsijekNews on Scribd