Logo

X

Redizajnirani portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

KB d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Osječko – baranjskoj, Brodsko – posavskoj i Požeško – slavonskoj županiji. Prijave su otvorene do 24.12. Posao obuhvaća planske obilaske postojećih kupaca i unapređenje prodaje, prijem i obradu narudžbi, brigu za naplatu i dnevno izvještavanje, razvijanje i održavanje visoko kvalitetnih odnosa s kupcima, ostvarivanje prodajnih planova, istraživanje i praćenje tržišta, pronalaženje i otvaranje novih kupaca. Nude se službeni mobitel i tablet. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo.  Aplicirajte.

TÜV Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji auditor u certifikaciji sustava (m/ž) u Slavonskome Brodu. Prijavite se najkasnije do 27.12. Potrebna je visoka stručna sprema tehničke struke, minimalno petogodišnje iskustvo, završen IRCA tečaj, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u međunarodnoj tvrtki, mogućnost napredovanja i stimulativna primanja. Prijavite se putem linka.

Grawe Hrvatska u potrazi je za predstavnicima prodaje (m/ž) u Slavonskom Brodu. Očekuje se dinamičnost, komunikativnost i kontakt sa širim krugom ljudi, inovativnost, poduzetnost i proaktivnost, prilagodljivost i spremnost na učenje te minimalno jedna godina rada. Prednost donosi posjedovanje vozačke dozvole i raspolaganje vlastitim automobilom te okvirna upoznatost kretanjima na tržištu. Prijavite se još danas, rok prijave je 20.12.

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Osijeku i Slavoniji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Skubacz.pl Sp. z o.o – Restaumatic.com zapošljava u Osijeku na poziciji prodajni savjetnik (m/ž). Nudi se atraktivna plaća do 12.000 kuna, velika mogućnost osobne karijere i financijskog razvoja, službeno računalo i mobitel. Potrebno je iskustvo u prodaji ili u službi za korisnike, sposobnost rada u timu, samoorganizacije rada, dobro ponašanje, sposobnost brzog učenja i spremnost na razvoj vlastitih vještina te smisao za humor. Prijavite se putem najkasnije do 27.12. putem linka.

Mič Styling d.o.o. zapošljava frizere (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Aplicirajte.

Integra Group traži pojačanje u Osijeku na poziciji junior i senior sistemski inženjer (m/ž). Potrebna su znanja iz područja infrastrukture informatičkih sustava, usmjerenost na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu usluge i rezultate poslovanja, spremnost na stalno usvanjaje novih znanja i stjecanje cerfitikata te razvijen osjećaj  za sposobnost. Obrazovanje tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola minimalni su uvjeti. Nudi se i napredovanje do voditeljske pozicije, stoga se prijavite najkasnije do 21.12. putem linka.

Weber escal d.o.o. zapošljava u Požegi na poziciji distributer/ dostavljač (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Potražite detalje i prijavite se ovdje.

Informativno pravni centar traži administratora (m/ž) – izvoditelja projekta (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 16.12. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu. Glavni zadaci su upravljanje savjetovalištem za žrtve obiteljskog nasilja, pružanje praktičnih informacija i emocionalne podrške žrtvama i slično. Doznajte više i aplicirajte.

Ljekarne Ciglenečki zapošljavaju magistra (m/ž) farmacije u Lipiku. Prijaviti se možete najkasnije do 3.1.2020. Radno iskustvo nije uvjet, a nudi se plaća po dogovoru. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika na pola radnog vremena. Potražite detalje na linku.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)