Logo

X

Predvidjeli smo – oprost: Bočkaj preskup da bi bio izvan terena

Nije ga kupio nitko, a košta i 'na suho' ... Je li to razlog abolicije!? :)

Petar Bočkaj ponovno igra za Osijek. Istina, za Osijek II. Ali i to je sjajan start, novi početak za do jučer suspendiranog igrača, kojeg šira javnost u Hrvatskoj pamti po ‘uletu’ u benzinsku postaju automobilom!

Od 17. veljače kada je Osijek igrao s Istrom – nije više nastupao! ‘Odrezao’ mu je predsjednik Ivan Meštrović kaznu bez roka trajanja, a koja je glasila – suspenzija!

Imao je Bočkaj, navodno, nekoliko javnih izleta, a kojima je sustavno sekirao klupske vlasnike, dok ‘kap nije prelila čašu’. Sve je u javnim nastupima osječkih čelnika sugegiralo da Bočkaj neće vidjeti travnjaka u dresu Osijeka.

Tek je OsijekNEWS.hr u jednom trenutku predvidio mogućnost abolicije, a budući da Petar Bočkaj itekako košta i kada ne igra, a kako je pitanje kada će ga netko kupiti …

Jučer se urpizorio na terenu u dresu Osijeka II protiv zagrebačke Kustošije …

– Trenirao je s kondicijskim trenerom svo ovo vrijeme, nekoliko posljednjih dana radi zajedničke treninge i s Osijekom II … Ovo je ipak njegov povratak nogometu … Bit će iznimno motiviran … A što će se događati s njim, treba pričekati. Nećemo previše komentirati – rekao je komentator prijenosa utakmice Osijeka II i Kustošije Mario Mihić, inače glasnogovornik NK Osijek.

Podsjećamo, prema riječima predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića, Bočkaj zarađuje ‘peterostruku plaću premijera’.

Foto: Youtube (screenshot)