Logo

X

Poslodavci i dalje traže radnike

Donosimo pregled traženih zanimanja

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Wienerberger d.o.o. zapošljava referenta unutarnje prodaje (m/ž) u Đakovu. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, poznavanje MS Office paketa, SAP-a i aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ključne odgovornosti na poslu su izrada ponuda, predračuna, otpremnih dokumenata i računa u SAP-u, praćenje stanja skladišta, izrada različitih izvješća i analiza u SAP-u i ostalo. Rok prijave je 20.4. Prijavite se.

Društvo distrofičara Zagreb traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Belišće. Prijave su otvorene najkasnije do 20.4. Poslovi se sastoje od pomoći pri osobnoj higijeni korisnika, održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoći u kućanskim poslovima i slično. Provjerite detalje ovdje.

Cras d.o.o. zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 20.4. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

TOS d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Kneževu. Poželjno je radno iskustvo i potrebna su informatička znanja. Traži se organiziranost, sklonost timskom radu, komunikacijske sposobnosti, mogućnost korištenja vlastitiog vozila. Rok prijave je 30.4. Provjerite više na linku.

Butumić automatizacija j.d.o.o. zapošljava programera sustava automatizacije – mehatroničara – informatičara (m/ž). Rok prijave je 24.4. Mjesto rada je Davor. Posao se sastoji od izrade softverskih rješenja koristeći se alatima za izradu PLC programa raznih proizvođača. Radno iskustvo nije preduvjet, ali je prednost. Provjerite detalje ovdje.

Maglo d.o.o. traži zidara i tesara (m/ž) te vodoinstalatera (m/ž) u Osijeku. Potrebno je više osoba za rad sa srednjom stručnom spremom. Radno iskustvo nije važno. Rok prijave je 30.4. Više na linku.

Multigradnja j.d.o.o. zapošljava pomoćnog keramičara (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme. Osiguran je smještaj na terenu, topli obrok i prijevoz. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Elda d.o.o. zapošljava komercijalista prodaje (m/ž) u Novoj Gradiški. Rok prijave je 28.4. Posao se sastoji od svih aktivnosti vezanih za prodaju, izrade poslovnog plana prodaje, pripremanja baze kupaca i slanja ponuda i ostalo. Potrebno je jednogodišnje iskustvo rada i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje ovdje.

Specijalna bolnica za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac zapošljava liječnika specijalista (m/ž) i liječnika specijalista psihijatrije (m/ž). Mjesto rada je Šumetlica. Rok prijave je 20.4. Nudi se samački smještaj. Potrebno je zvanje doktori/ ica medice specijalist/ ica odgovarajuće specijalizacije, znanje engleskog jezika i znanje rada na računalu. Detalje provjerite ovdje.

Sokol Brod d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž) i vodoinstalatera (m/ž) u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 3.5. Potrebno je više izvršitelja na pozicijama. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje ovdje.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)