Logo

X

Ponuda novih poslova: Traže se farmaceuti, prodavači, voditelji, programeri, zidari…

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas - Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

Mesna industrija Ravlić traži mesara – prodavača (m/ž) u Slavonskom Brodu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za zaprimanje robe te obradu i prodaju mesa krajnjim kupcima. Ako vidite svoju poslovnu priliku u tvrtki Ravlić, prvo što trebate napraviti je potražiti kontakt informacije poslodavca na sljedećem linku, a zatim poslati svoju prijavu. Sretno!

Simplex d.o.o. zapošljava projektanta (m/ž) za rad na projektiranju dizala. Mjesto rada je općina Gornja Vrba. Traži se VSŠ ili VSS strojarskog smjera, a očekuje se i pet godina radnog iskustva. Poznavanje engleskog i njemačkog jezika u govoru i pismu je obavezno. Neto plaća je u iznosu od 8.000 kuna. Poslodavac pokriva i troškove prijevoza. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Osijeku. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Natječaj je otvoren do 19.06. Za prijavu kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za rad u korisničkoj podršci. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati hrvatski i slovenski jezik. Minimalna tražena stručna sprema je SSS, radno iskustvo nije potrebno, dok je poznavanje njemačkog jezika prednost. Dobro se snalazite na računalu, precizni ste i komunikativni? Aplicirajte. Rok prijave je 30.06.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme traži farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Od kandidata se očekuje VSS (magistar farmacije) te odobrenje za samostalan rad. Odgovarate traženom profilu? Prijavite se!

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu te seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Natječaj je otvoren do 08.06. Želite se prijaviti? Kliknite na link za prijavu.

Erdutski vinogradi traže čak 37 radnika u vinogradu (m/ž) za obavljanje sezonskih poslova. Mjesto rada je naselje Erdut. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

MHS Medical Home Service d.o.o. zapošljava 3 osobe na poziciji diplomirani medicinski tehničar (m/ž) za terenski rad na području grada Osijeka. Ako vas zaposle provodit ćete terapije za liječenje rijetkih bolesti i pratiti zdravstveno stanje pacijenta. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Prijave se zaprimaju do 20.06. Kliknite na link za više informacija.

Poduzeće Mono iz Osijeka traži front-end programera (m/ž), programera mobilnih aplikacija (m/ž), web dizajnera (m/ž) te web programera (m/ž). Poslodavac očekuje godinu dana radnog iskustva te dostavljen portfolio s dosadašnjim radovima. Svojim zaposlenicima nude izazovno radno okruženje, poticajnu atmosferu, ulaganje u profesionalni razvoj te visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima rada. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Ivan j.d.o.o. traži tri zidara (m/ž) za terenski rad na području Požeško-slavonske županije. Za prijavu morate imati barem 2 godine radnog iskustva te položen vozački ispit B kategorije. Poslodavac će vam osigurati smještaj. Ako se želite prijaviti kliknite ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno!

foto: pixabay