Logo

X

Poduzetništvo – temelj razvoja boljeg društva

Global Entrepreneurship Week se obilježava svake godine u studenome te poziva mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla.

Studentska udruga Poduzetnici bez granica (EWoB) koja djeluje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku je jedna od najaktivnijih udruga Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Jedina u Hrvatskoj već trinaestu godinu za redom organizira Globalni tjedan poduzetništva koji se ove godine održava od 19. do 20. studenog 2020. Global Entrepreneurship Week se obilježava svake godine u studenome te poziva mlade da se pridruže rastućem pokretu poduzetnika koji traže nove ideje i bolje načine za razvoj posla.

Ovogodišnja tema je “Poduzetništvo – temelj razvoja boljeg društva“, a posjetitelji će imati priliku čuti razne stručne predavače iz različitih sektora kao što su obiteljska, mikro i lokalna poduzeća te će drugi dan događaja moći čuti razne savjete od inspirativnih i uspješnih poduzetnih mladih ljudi. Službeno otvorenje ovogodišnjeg globalnog tjedna poduzetništva je u četvrtak, 19. studenog 2020. u 11:00 sati.

Prvo predavanje s početkom u 11:15 sati će održati Marko Tandarić, koji dolazi iz obiteljskog poduzeća Mali Div. Nakon Marka, posjetitelji će moći poslušati još sedmero gostiju predavača, a to su: Dinko Pešić (Zlatna greda), Boris Rauš (Bamboo lab), Darko Plavac i Stipe Šabić (Magical book lab), Kristina Kotromanović (Villa Mons Aureus), Anja i Nikolina Kvesić (Desiinia), Ferdo Kraljević (Ferivi) i Mirela Alpeza (CEPOR).

Prvo predavanje u petak, 20. studenog s početkom u 11:00 sati je rezervirano za Martinu Završki (Špajz). Osim Martine, u petak će predavanja održati još Lucija Vučak (PuellaLu), Matej Pleškov (Future Vision), Lara Iličin (Fitwithoutguilt), Hana Hadžiavdagić (OpetNajljepša), Lucia Šarić (Venus), Dea Pavić (Yolobook) s kojom ćemo zaključiti ovogodišnji globalni tjedan poduzetništva.

Više informacija o samom događaju i gostima predavačima potražite na društvenim mrežama EWoB-a. Pripremaju zanimljiva iznenađenja i vrijedne nagrade.  Sva predavanja su besplatna i otvorena za sve posjetitelje, a ove godine ih možete pratiti i putem prijenosa uživo čiji će pristup biti objavljen na njihovim društvenim mrežama! Broj mjesta u dvorani je ograničen, zato požuri i zgrabi svoje ulaznice već danas!