Logo

X

Pevec se gradi i u Vukovaru!

"Vukovarci će dobiti 50 novih radnih mjesta", izjavio je Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca :D

Tvrtka Pevec potpisala je ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vukovaru s tvrtkom iz Slavonskog broda, Projektgradnjom. Novi prodajni centar bit će na površini od gotovo 5.000 m2, prenosi OsijekNEWS.hr.

” Potpisali smo ugovor s hrvatskom tvrtkom Projektgradnjom s kojim dobivamo još jedan suvremeno opremljen i uređen prodajni centar, zaposlenici kvalitetne uvjete rada, a naši kupci mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje. Otvaranje prodajnog centra u Vukovaru predviđeno je za 1. listopada 2019. godine, a naši Vukovarci dobit će 50 novih radnih mjesta”, izjavio je Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca.

U drugoj fazi izgradnje planiraju se dodatni poslovni prostori te proširenje prodajnog centra Pevec u retail park s drugim trgovcima i brendovima.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što Pevec, kao prvi hrvatski trgovački lanac, ulaže u grad Vukovar. U Slavoniji gradimo dva prodajna centra, čime želimo potaknuti ostanak naših ljudi. Povećanjem neto minimalne plaće na 5.000 kuna u našim trgovinama, za naše trgovce, skladištare i vozače, brojnim benefitima poput jubilarne nagrade, sistematskih pregleda, božićnice, uskrsnice, regresa,dara za dijete i potpore za novorođenče želimo pokazati našim radnicima da brinemo i da radeći za Pevec mogu ostvariti svoje snove u Hrvatskoj.” izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevec, gospodin Jurica Lovrinčević.

Osim novog prodajnog centra u Vukovaru, Pevec u 2019. godini planira započeti gradnju novih centara u Vinkovcima i Splitu.

Foto: YouTube (screenshot)