Logo

X

Panonska utrka

Osijek je nadaleko poznat po sportskoj rekreaciji

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš i pročelnik Upravnoga odjela za društvene djelatnosti Dražen Alerić – zajedno s Markom Lasićem Neredom, organizatorom Panonske utrke i direktorom tvrtke Neki Daniels Media d.o.o. te Alanom Birom, organizatorom Osječkog Cenera i predsjednikom Udruge Žuti šešir – najavili su predstojeću Panonsku utrku.

-Osijek je nadaleko poznat po sportskoj rekreaciji. U prilog toj tvrdnji ide i podatak da se oko 6 tisuća Osječana rekreativno bavi sportom. Gradska uprava daje veliku potporu u organizacijskom i financijskom smislu sportskoj rekreaciji našeg grada. Zato nam je drago da će i Panonska utrka dati na značaju zdravom načinu života koji se živi u Osijeku – izjavila je u prigodnom obraćanju Gamoš.

U subotu 11. svibnja 2019. započinje druženje i trčanje od 16:00 do 22:00 sata na Panonskoj utrci koju zatvara koncert uživo Zsa Zse! Djevojka anđeoskog glasa osvojila je publiku duetom „Sve u meni se budi“ i sada na krilima novog singla „Sve što hoću“ stiže u Osijek.

Zainteresirani se mogu besplatno prijaviti na www.panonskutrka.hr. Kao i lani, Panonska dječja utrka (3 – 10 godina) i Panonska rekreativna (muško-ženska) utrka su besplatne i tko ih istrči dobiva darovni paket sponzora.

foto: Osijek.hr

(Osijek.hr)