Logo

X

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Ovo su prilike za vas

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

WATMONT d.o.o. za graditeljstvo, trgovinu i usluge traži čak tri radnika na proizvodnji PVC stolarije (m/ž). Rok prijave je 11.06. Kandidat mora imati minimalno dvije godine radnog iskustva te završenu trogodišnju srednju školu. Za više informacija kliknite na poveznicu.

Poduzeće Fasade Altus iz Pakraca traži fasadera (m/ž) za obavljanje fasaderskih radova na pakračko-lipičkom području. Od kandidata se očekuje minimalno pola godine radnog iskustva. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

McDonalds traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Nudi se plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Od vas se očekuje da ste fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Od iskustva je važnija motivacija. Radno vrijeme je fleksibilno. Za ovaj, ali i ostale oglase poslodavca kliknite na poveznicu.

Sitolor d.o.o. iz Slavonskog Broda traži čak pet armirača (m/ž), pet zidara (m/ž) te pet tesara (m/ž) za terenski rad. Poslodavac osigurava zajednički smještaj, pokriva troškove prijevoza te nudi ugovor na neodređeno. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 12.06. Kliknite ovdje za više informacija.

Špedicija Devetak d.o.o. iz Osijeka traži dva skladištara (m/ž) s minimalno jednom godinom radnog iskustva. Radi se isključivo u noćnoj smjeni. Od kandidata se očekuje položen vozački ispit B kategorije. Za detalje kliknite ovdje.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava suradnika u odjelu za tehniku (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Traži se marljiva osoba sklona timskom radu te željna usvajanja novih znanja i spremna na rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini. Prijave se zaprimaju do 31.05. Za prijavu kliknite na link.

Sinonim d.o.o. iz Osijeka traži prevoditelja engleskog jezika (m/ž). Očekuje se visoka stručna sprema jezičnog usmjerenja, izvrsno znanje hrvatskog i engleskog jezika te osjećaj za jezik i prevođenje u duhu jezika. Kandidat mora imati barem dvije godine iskustva i poznavati CAT alate. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 15.06. možete potražiti ovdje.

Poduzeće Boras traži pet tesara (m/ž), pet zidara (m/ž), pet armirača (m/ž), pet građevinskih radnika (m/ž), dva bravara (m/ž), dva voditelja gradilišta (m/ž), jednog rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž) te jednog vozača teretnog vozila (m/ž) u Osijeku. Postoji mogućnost stalnog radnog odnosa. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Potrebna je samostalnost i temeljitost u radu. Za više detalja o svakom pojedinačnom natječaju kliknite ovdje.

Poduzeće Transcom WorldWide traži čak šesnaest agenta u službi za korisnike (m/ž) sa znanjem njemačkog jezika. Mjesto rada je Osijek. Kandidat mora znati osnove rada na računalu te imati razvijene komunikacijske i interakcijske vještine. Poslodavac nudi atraktivnu plaću uz motivirajuće mjesečne bonuse. Za više detalja kliknite na link.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu i seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijave se zaprimaju do 08.06., a prijaviti se možete na sljedećem linku

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay