Logo

X

Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Falcon Electronic d.o.o. traži elektrotehničara (m/ž) – autimatičara (m/ž). Mjesto rada je Slavonski Brod. Prijave su otvorene do 10.12. Potrebno je poznavanje rada na računalu i radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Pogledajte detalje na linku i ostvarite vašu prijavu.

Host d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž) u Slavonskom Brodu. Radno iskustvo nije važno. Rok prijave je 28.12. Potražite kako se prijaviti.

Oroz transport traži konobara (m/ž) u Slavonskom Brodu za rad u Caffee baru Rail. Radno iskustvo nije potrebno. Prijaviti se možete najkasnije do 15.12. Kako ostvariti prijavu, potražite na linku.

Zvečevo je u potrazi za vatrogasnim tehničarem (m/ž). Mjesto rada je Požega. Potrebno je minimalno radno iskustvo od šest mjeseci, ovlaštenje za vatrogasca i poznavanje osnova rada na računalu. Prijavite se najkasnije do 9.12. Potražite detalje na linku.

Tiskara Dvornik d.o.o. zapošljava na poziciji terenski komercijalist za prodaju grafičkih proizvoda i usluga, reklamno propagandnih proizvoda i digitalnog tiska (m/ž) u Osijeku i Slavoniji. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili grafičkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva u prodaji grafičkih proizvoda i usluga, aktivno služenje računalom, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i odlično poznavanje tržišta, kupaca i konkurencije. Prijavite se najkasnije do 17.12. putem linka.

Skubacz.pl Sp. z o.o – Restaumatic.com zapošljava u Osijeku na poziciji prodajni savjetnik (m/ž). Nudi se atraktivna plaća do 12.000 kuna, velika mogućnost osobne karijere i financijskog razvoja, službeno računalo i mobitel. Potrebno je iskustvo u prodaji ili u službi za korisnike, sposobnost rada u timu, samoorganizacije rada, dobro ponašanje, sposobnost brzog učenja i spremnost na razvoj vlastitih vještina te smisao za humor. Prijavite se putem najkasnije do 27.12. putem linka.

Mič Styling d.o.o. zapošljava frizere (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Aplicirajte.

Integra Group traži pojačanje u Osijeku na poziciji junior i senior sistemski inženjer (m/ž). Potrebna su znanja iz područja infrastrukture informatičkih sustava, usmjerenost na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu usluge i rezultate poslovanja, spremnost na stalno usvanjaje novih znanja i stjecanje cerfitikata te razvijen osjećaj  za sposobnost. Obrazovanje tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola minimalni su uvjeti. Nudi se i napredovanje do voditeljske pozicije, stoga se prijavite najkasnije do 21.12. putem linka.

Manpower za klijenta zapošljava na poziciji prodavač u A1 centru (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi fiksnu plaću, plaćeni prijevoz te bonus u skladu s rezultatima, specijalističku obuku u prodaji i razvoj prodajnih vještina. Potrebna je osoba sa iskustvom u direktnoj prodaji, razvijenih komunikacijskih vještina, informatički pismena, motivirana, entuzijastična i dinamična osoba. Aplicirajte.

Weber escal d.o.o. zapošljava u Požegi na poziciji distributer/ dostavljač (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Potražite detalje i prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske i Brodsko – posavske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)