Logo

X

Julius Meinl Barista Championship – bariste prijavite se i pokažite svoje vještine!

Popili ste prvu šalicu kave i rodila se ljubav na prvi pogled? Ali ne samo da ju volite piti nego ste i vješti barista koji uživa u svakoj kavi koju priprema? Latte art vam je u malom prstu? Znamo pravo mjesto za vas!

BARISTI PRIJAVITE SE I OSVOJITE SUPERFINALE I PUT U MELBOURNE!

Popili ste prvu šalicu kave i rodila se ljubav na prvi pogled? Kava je vaše crno zlato, bez nje ne možete zamisliti dan? Ali ne samo da ju volite piti nego ste i vješti barista koji uživa u svakoj kavi koju priprema? Latte art vam je u malom prstu? Znamo pravo mjesto za vas!

Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pokažite nam svoju virtuoznu vještinu! Pošaljite nam jednominutni video, predstavite sebe
i svoje umijeće i otkrijte nam zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu u Hrvatskoj.

Prijaviti se možete na linku:
https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na
mail: barista@meinl.hr (video + podaci).

Bariste, koje odabere žiri na temelju poslanih videa, očekujemo u Caffe baru Trica, Lučki prilaz 2 u Osijeku, 31.5 od 11 do 16 h.
Natjecat će se u 3 discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.

Dva najbolja natjecatelja iz Osijeka odlaze na finalno natjecanje u rujnu u Zagreb, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao gledatelj Svjetskog prvenstva barista 2020.

Ljubitelji kave, dođite i podržite svoje omiljene bariste!