Logo

X

Igor Delač o ‘Dori’

Nakon dugih 8 godina, sutra se održava Dora, a druga rezerva, Igor Delač, za OsijekNEWS.hr govorio je o pjesmi i nastupu.

Nakon odustajanja Tonke kao prve rezerve te zatim i 4 tenora kao sudionika Dore 2019., u natjecanje za Izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizje 2019. ušla je, također Slavonka, Kim Verson s pjesmom “Nisam to što žele”, a prva i druga rezerva postali su Patricia Gašarini i Eni & Vjeko. No zvijezde “A strane”, Eni & Vjeko, nažalost, tu obavezu nisu mogli preuzeti u tako kratkom vremenu, te je stručni ocjenjivački sud donio novu odluku.

Druga rezerva sada je postao Osječanin Igor Delač s pjesmom “U ritmu ljubavi” (I. Zečić/M. Zečić). Hoće li Patricija ili Igor nastupiti na Dori ovisi o tome hoće li neki od trenutnih 16 natjecatelja odustati od svojeg nastupa na Dori.

Kako je rekao Igor za OsijekNEWS.hr, za sada ne ide i ne nastupa, ali, mi kažemo, tko zna? Karte se mogu u trenutku preokrenuti … Sve i da ne ode na nastup, Igor je istaknuo kako je jako ponosan što je uopće dobio priliku biti tako visoko na izboru pjesama za Doru.

Pazite, pjesama je samo 16, a njegova je, dakle, 18. – od toliko velikog broja pristiglih pjesama žiri je prepoznao baš pjesmu našeg Osječanina, to je velika čast, s čime se on i složio!

Da je bilo samo malo više pjesama u krugu izbora, kao recimo na Zagrebačkom festivalu na kojeg sam jako ponosan, i ja bih sigurno išao na Doru. Nema veze i ako ne odem, za mene je ovo veliko postignuće, žiri je prepoznao moju novu pjesmu. Također, bio sam na Zagrebačkom festivalu, to je bio velik korak za moju karijeru, a i divno smo se zabavili svi zajedno. 

Nova pjesma?

Ipak, Dora je već sutra, a još nitko nije javio da otkazuje nastup pa se čini da novu pjesmu ”U ritmu ljubavi” ipak nećemo čuti već sutra. Ali kad ćemo, pitali smo Igora.

‘Istina u tami’ je sada na vrhuncu top ljestvica, neizmjerno sam ponosan na uspjeh koji je postigla i neću žuriti s novom pjesmom. Htio bih da publika u potpunosti uživa u trenutnom hitu još neko vrijeme. Nova pjesma planirana je za svibanj ili lipanj. 

Dodao je i kako će pjesma biti u drugačijem stilu nego dosadašnje, jedva čekamo čuti! 🙂

FOTO: Youtube screenshot