Logo

X

Haljina za ‘Doru’ Danijeli nije suđena. Koju će izabrati?

Danijela Pintarić je ta koja će probiti led u subotu zajedno s Bojanom Jambrošićem... :)

Bliži se, bliži i taj dan. Veeliki povratak glazbene manifestacije ‘Dora’ nakon dugih osam godina. Ranije smo već izdvojili tko će sve nastupati, a među natjecateljima su i tri slavonska imena. Jedna od njih je Danijela Pintarić – piše OsijekNEWS.hr.

I to ne samo da nastupa, nego nastupa prva! Kako je objavila na svojem Instagram profilu, već priprema i outfit za subotu.

Evo jedne od nesuđenih mi haljina za nastup na Dori. I to samo zato jer mi se u njoj nezgodno kretati po sceni. ☹️ Tako je to kada biraš haljine kod moje @vesnasposa – ne znaš koju bi prije i uvijek za nekima žališ. 

Možda se u haljini teško kretati, ali joj zato stoji besprijekorno! Koju god da je izabrala u zamjenu za navedenu, nema sumnje da će u njoj zablistati i to odmah na početku večeri. Probijati led na tako velikoj manifestaciji nije ni malo lak posao, držimo fige!

Uredništvo izbora za hrvatsku predstavnicu na Euroviziji, Dora 2019., donijelo je odluku o redoslijedu izvođenja pjesama, 16. veljače u dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Doru otvaraju Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić, a zatvara rock sastav Manntra.

FOTO: Instagram (Danijela Pintarić)