Logo

X

HAK: Zastoji su povremeno mogući na dionicama cesta gdje traju radovi

Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, a zastoji su povremeno mogući na dionicama cesta gdje traju radovi. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog niskih temperatura tijekom noći i jutra moguća je poledica. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Ujutro i poslijepodne pojačan se promet očekuje na gradskim cestama i pojedinim obilaznicama, uz moguće gužve i kraće zastoje u zonama radova.

Zbog vjetra moguće su poteškoće na pojedinim dijelovima cesta u goranskom i podvelebitskom području, posebice na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb te na Jadranskoj magistrali (DC8).

Na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Pasjak, Rupa i Dubrava Križovljanska moguća su čekanja u prometu teretnih vozila.

FOTO: Pixabay