Logo

X

Dvije prometne nesreće na A3 usporavaju promet

Zbog prometne nesreće između čvora Lužani i čvora Slavonski Brod Zapad u smjeru Lipovca, promet se vodi po dvjema prometnim trakama. „Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Dvije prometne nesreće na Autocesti A3 Bregana Lipovac, obje kod Slavonskog Broda usporile su promet koji se na mjestima nesreće odvija uz ograničenje brzine. Inače, promet je na toj autocesti u smjeru Lipovca pojačan.

Zbog prometne nesreće između čvora Lužani i čvora Slavonski Brod Zapad u smjeru Lipovca, promet se vodi po dvjema prometnim trakama. „Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. Molimo korisnike za strpljenje i oprez”, navode iz Hrvatskog autokluba.

Popodne je na A3, u blizini čvora Sredanci, teretno vozilo, koje je vozilo prema Lipovcu, iz dosad neutvrđenih okolnosti probilo zaštitnu ogradu i prešlo na dio autoceste na kojoj se odvija promet prema Bregani. „Ozlijeđenih osoba u ovoj nesreći nema, a više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku”, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Promet se, prema informacijama HAK-a, u oba smjera odvija usporeno zaustavnim trakom. „Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h. U smjeru Lipovca kolona vozila u pokretu duga je oko 5 km”, obavještavaju iz HAK-a.