Logo

X

Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

Zapošljavaju: Mamut Fortis, Boxmark Leather, Grawe Hrvatska, LPP Sinsay, Ugostiteljsko trgovački obrt Amaretto...

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži iOS Mobile Application Developer-a (m/ž) i Angular frontend developer-a (m/ž) za rad u Osijeku. Prijave su otvorene do 4.2. Potrebno je znanje engleskog jezika, sklonost timskom radu, pouzdanost i preciznost. Poslodavac nudi napredovanje kroz rad na raznovrsnim projektima i tehnologijama, upoznavanje različitih tržišnih potreba, klijenata, poslovnih procesa i sektora, ugodnu atmosferu i kvalitetan tim stručnjaka. Aplicirajte.

Mamut Fortis d.o.o. traži voditelja automat kluba za igre na sreću (m/ž) i operatora/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Rok prijave je 2.2. Traži se spremnost na smjenski rad i rad u noćnoj smjeni, odgovornost, pouzdanost i preciznost, komunikativnost, uslužnost prema gostima, spremnost na učenje i timski rad, kulturan nastup i izražavanje. Prijavite se putem linka.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Prijavite se najkasnije do 6.2. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Boxmark Leather d.o.o. zapošljava na pozicijama radnik u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž) i šivač (m/ž). Mjesto rada je Gornja Vrba. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite detalje posla i prijavite se do 10.2.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Pakracu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.2.

LPP Sinsay zapošljava u Požegi na pozicijama: visual merchandiser (m/ž) i store manager (m/ž). Prijave su otvorene do 14.2. Potrebno je relevantno iskustvo u prodaji i tekstilnoj industriji te znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad u stabilnoj i brzorastućoj tekstilnoj kompaniji, kompetitivnu plaću i bonuse. Prijavite se na linku.

Interier – Mont d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž) agronoma po sistemu tig. Mjesto rada je Vukovar, a traži se više izvršitelja. Rok prijave je 28.2. Traži se radno iskustvo od dvije godine i nudi se zajednički smještaj. Poslodavac osigurava i prijevoz od sjedišta. Potražite na linku kako se prijaviti.

Ugostiteljsko trgovački obrt Amaretto traži kuhara (m/ž) u Vinkovcima. Potrebno je dvoje izvršitelja. Poslovi obuhvaćaju rad na roštilju i pripremu pizze. Prijave su otvorene do 28.2. Detalje o prijavi provjerite ovdje.

Nikolina wedding store d.o.o. zapošljava krojača/ trgovca (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 29.2. Potrebno je dvogodišnje iskustvo i srednja stručna sprema. Posao obuhvaća iznajmljivanje vjenčanica i popravke na vjenčanicama. Potražite detalje o prijavi na linku.

Plus plin d.o.o. traži vozača (m/ž) teretnog vozila u Slavonskom Brodu. Rok prijave je 21.2. Potrebna je srednja stručna sprema i jednogodišnje radno iskustvo. Traži se posjedovanje vozačke dozvole C kategorije. Posao obuhvaća razvoženje i dostavu plinskih boca na benzinske pumpe na području Slavonije i Baranje. Pogledajte kako ostvariti prijavu pomoću linka.

Za dodatne poslove iz Slavonije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)