Logo

X

Đakovo Craft Beer Festival 2021.

Ulaz na sajam je moguć uz prethodnu prijavu, najkasnije do 3.9.2021. do 13:00 sati

Po drugi puta u srcu Slavonije održava se Đakovo Craft Beer Festival, sajam domaćeg piva. Đakovo Craft Beer Festival se održava 3. i 4. rujna 2021. u sklopu programa „Zvonila su zvona katedrale naše”. Sajam će se održavati dva dana u Strossmayerovom parku, od 17:00 do 00:00 sati.

Organizator sajma je Grad Đakovo a Turistička zajednica grada Đakova i Black Hat craft pivovara Đakovo su suorganizatori.

Na sajmu će se predstaviti devet craft pivovara i jedna udruga s više od dvadeset vrsta piva. Dvije pivovare dolaze nam iz Središnje Hrvatske: Nova runda (Zabok) i Primarius (ZG), sedam pivovara iz Slavonije: Mali div (OS), Legionar (OS), Walkow (VU), Valens (VK), Funky Brewery (SB), Slavonica (Pakrac), te lokalna pivovara Black Hat (DJ) i iz Dalmacije Udruga dalmatinskih pivara (ST). Za dobru hranu pobrinuti će se American Joy.

U prekrasnom Strossmayerovom parku podno katedrale sv. Petra uz dobru glazbu koju će pružiti DJ Učo, Cotyda Band, Dominik & Co. i ugodnu atmosferu, sigurni smo da će i najizbirljiviji pivoljupci uživati u raznolikoj ponudi pivskih stilova po prihvatljivim cijenama. Pripremili smo i poneko pivsko iznenađenje, no da bi ste ga doznali, morat ćete osobno doći!

Ulaz na sajam je moguć uz prethodnu prijavu, najkasnije do 3.9.2021. do 13:00 sati, putem obrasca: https://bit.ly/2XqafFr

foto: facebook