Logo

X

Black Friday od sutra u Portanovi! Pripremite se za najveće popuste u godini!

U petak 25. studenog računajte na to da ćete sigurno biti u Portanovi. Iz šetnje Portanovom zaključujemo da su neke trgovine već započele s  Black friday rasprodajom...

U svijetu, a sada već tradicionalno i u Hrvatskoj, s nestrpljenjem se iščekuje zadnji petak u studenom koji je rezerviran za Black Friday ili Crni petak. Radi se o danu u godini koji nudi najveće popuste i daje vam priliku da željeni proizvod ili ponudu kupite po najpovoljnijoj cijeni. Zapravo možemo reći da s tim danom započinje razdoblje božićne kupovine.

Taj jedan dan u godini kad se isplati ugrabiti sve ono o čemu već dugo maštamo konačno je pred vratima… petak 25. studenog biti će dan kada će se u većini trgovina u Portanovi moći pronaći fantastični popusti i mnoge primamljive ponude. Iz šetnje Portanovom zaključujemo da su neke trgovine već započele s  Black friday rasprodajom, a da će neke Black friday akcije trajati cijeli vikend. Koje trgovine će nuditi kolike popuste povodom Black friday rasprodaje najbolje je da pratite na društvenim mrežama Portanove i na www.portanova.hr

A danas se napokon otvorila i preuređena NEW YORKER trgovina. Osim novog, poboljšanog iskustva shoppinga, za vas su pripremili i sljedeće: od 24.11. do 27.11.2022 za kupovinu od 150 kn ostvarujete popust od 30 kn, a za kupovinu od 300 kn ostvarujete čak 60 kn popusta.

I to nije sve od novosti jer u Portanovu su stigle Fusakle! Fusakle nude dizajnerske čarape, kape i još puno toga za sve one koji se kroz modu žele zabavljati i imaju hrabrosti biti drugačiji – no ipak uvijek svoji. Kako oni kažu – uz fusakle nema dosade! Pronađite ih na prizemlju TC Portanova, u blizini Info pulta.